Na „umělce“ v Drahovicích hostili Karlovaráci aktuálně druhý tým tabulky Spartak Chodov.

„Do utkání jsme šli poměrně s respektem, jelikož jsme byli oslabeni o Matochu a Ludvíka. Za ně naskočili Šnajdr a Feller, kteří však půl roku nehráli, a šanci dostali také dorostenci,“ vysvětloval předseda Lokomotivy Petr Jankovský. Chodov hned od začátku duelu ukázal svou sílu a na branku Lokomotivy se valil jeden útok za druhým.

„K utkání jsme přistoupili bojovně. Hrálo se tvrdě, ale v rámci fair play. Na Chodov pak tvrdost platila,“ zamyslel se Jankovský. Těsnou výhru zajistil Spartaku v 62. minutě střídající Vachník. „I když jsme inkasovali po chybě brankáře, určitě jsme mohli uhrát remízu, i když Chodov nastřelil navíc jednu tyčku a břevno,“ myslí si předseda karlovarského týmu.

Ve třetím jarním kole budou hostit Karlovaráci v neděli na umělém povrchu v Drahovicích od 15.45 hodin v rámci karlovarského derby trápící se Nejdek. Ten ještě v jarní části nezvítězil a v posledním odehraném zápase s Mariánskými Lázněmi musel skousnout osmibrankový příděl.

„My chceme vyhrát. Pokud by se nám to podařilo, tak si myslím, že bychom byli definitivně zachránění. To by nám pak spadl kámen ze srdce,“ dodal Jankovský.