Jelikož byla poslední dvě kola soutěže odložena na jaro, rozloučily se karlovarské fotbalistky s podzimní částí vysokou výhrou.

Začátek utkání tradičně patřil domácím fotbalistkám, jelikož soupeř se soustředil především na svou defenzivu.

Svou převahu však dokázaly domácí hráčky Buldoků využít až ve 23. minutě, když hostující brankářka Vosáhlová skluzem odvrátila balon pouze k zcela volné Zajačíkové, a ta z osmnácti metrů poslala jedenáctku Buldoků do jednobrankového vedení.

Ve 26. minutě po rohovém kopu hráčky Buldoků opět brankově udeřily. V závaru před teplickou brankou se nejlépe orientovala velmi dobře hrající Marie Zajačíková, která vstřelila v duelu svou druhou branku.

Ve 32. minutě vysunula kolmicí Lenka Zahoříková Stojkovičovou, ale teplická gólmanka stála tentokrát na svém místě. Iveta Stojkovičová se branky dočkala až ve 42. minutě, když dorazila do branky Teplic střelecký pokus Zahoříkové. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce pokračovaly karlovarské fotbalistky v nátlakové hře a vytvářely si další řadu gólových příležitostí. V 57. minutě zatáhla míč Zahoříková až k brankové čáře soupeřek, kde oklamala bránící hráčku, a svůj „drzý“ průnik zakončila přesnou střelou pod břevno.

V 77. minutě se do střelecké listiny zapsala domácí Hanka Janochová, když zužitkovala milimetrovou spolupráci se Zahoříkovou.

V 88. minutě zakončila kombinaci se Zahoříkovou a Stojkovičovou Zajačíková, která tak v duelu dosáhla na hattrick. Tečku za utkáním pak udělala v samém závěru zápasu Zahoříková, když využila další svůj průnik.

I v posledním utkání tohoto roku potvrdily karlovarské fotbalistky roli favorita soutěže a staly se podzimním mistrem II. ligy České ženské fotbalové ligy. “Musím holkám poděkovat. Ačkoliv řada z nich nastupovaly ao utkání se zdravotními problémy, dokázaly se vyhecovat, daly do toho potřebné „srdíčko“ a podaly maximální kolektivní výkon,“ liboval si po zápase karlovarský trenér Miloš Slabý.

FC Buldoci – Teplice B 7:0
Branky: 23., 26. a 88. Zajačíková, 42. Stojkovičová, 57. a 89. Zahoříková, 77. Janochová.
Poločas: 3:0.
Rozhodčí: Langer – Ujka, Spanyik.
ŽK: 0:1.
Diváci: 52.
Buldoci: Hájková – Králová, Čepilová, Beranová – Janochová, Kulovaná, Zahoříková, Heřmanová (83. Hricová) – Stojkovičová, Zajačíková, Kunešová. Trenér: Slabý.