Draci Karlovy Vary a Fet Club měli v šestém pokračování naordinováno volno a tak se jen čekalo, jak dopadnou bitvy jejich soupeřů.

Vedoucí tým divize plzeňské Čespo si připsal na své konto jednu výhru a prohru. První porážku lídrovi soutěže připravil v posledním kole tohoto roku aktuálně druhý tým divizeCcelek Lochotína, který tak ztrácí tři body na prvního a navíc má zápas k dobru. Bronzovou příčku si vybojovali futsalisté rezervy Indossu Plzeň, kteří mají také o duel méně.

Na čtvrté pozici pak zakončili své podzimní účinkování s třinácti body karlovarští Draci, kterým k vzestupu v tabulce pomohli v posledních dvoukolech zejména bratři Čižnárové a Tichota. Druhý karlovarský zástupce v soutěži mužstvo Fet Clubu se umístilo na příčce sedmé.

Nejlépe seřízenou mušku měl na podzim hráč Čespa Luděk Egermaier, který zatížil konta soupeřů dvaceti góly. Do nejlepší desítky kanonýrů se prostřílel i pátý Karel Tichota. Ten pro změnu nasázel branek devět. Stejně si počínal i sedmý Jiří Osten z Fet Clubu. V neprůstřelnosti brankářů se nejvíce dařilo Jakubu Třískovi z Lochotína, který vyšel z osmi duelů s průměrem 1,88 branky na zápas. O něco horší průměr, a to 3,2, si v pěti zápasech vychytal karlovarský Janeček. Sedmou pozici poté obsadil s průměrem 3,33 brankář Draků Vacovský. Nejlepším nahrávačem podzimu byl s devíti asistencemi lochotínský David Mika. Druhou příčku obsadil s osmi milimetrovými přihrávkami Jiří Drobný z Fet Clubu. Do desítky se pak ještě dostal na páté pozici Jiří Osten. Hned tři hráči Karlovarska se probojovali do nejlepší desítky kanadského bodování. Na suveréna Luďka Egermaiera, který si připsal celkem pětadvacet bodů, ztrácí bronzový Jiří Osten devět bodů. Čtvrtý Karel Tichota jich na podzim nasbíral celkem třináct a vše zakončil na šestém místě Jiří Drobný s třinácti body.

Hráči divize C se opět zapojí do své soutěže 4. ledna 2008.