V sobotu se odehrály tři zápasy.

Atl. Sokolov – Black Sheep 4:6
„Černé ovce“ potvrdily roli favorita, i když byl v poločase výsledek 2:2. Za Sokolov se trefili dvakrát Robert Horner a po jedné brance přidali Walta a Havel. Za hosty se střelecky prosadili Kunc, Raška a Budil po dvou brankách.

Rudá Hvězda – AC Žízeň 2:0
Rudá Hvězda poprvé v historii přeboru dokázala zvítězit. Do poločasu branka nepadla, ale v druhém dějství se prosadili Hlavatý a Kaplan.

AC Žízeň – Saus. Otovice B 0:7
Hráčům Žízně se v sobotu vůbec nevedlo. Po prohře s Hvězdou nezvládli ani zápas s rezervou Sausforku. V poločase prohrávali už 2:0. Za Otovice se trefili Šiška a Kaňok, který dal neuvěřitelných šest branek.

Další tři zápasy se odehrály v neděli.

Atl. Sokolov – PV servis 2:6
Sokolovským se nepovedl ani druhý zápas. Už při obrátce stran prohrávali 5:0. V dresu Atletika se dvakrát prosadil Robert Horner. Za „servismany“ se trefili třikrát Petrus, dvě branky přidal Kasparides a jednu Dvořák.

Black Sheep – CarX 5:3
Hráči Black Sheepu potvrdili i v druhém utkání víken du, že jsou favority přeboru oprávněně. V poločase sice vedli, ale 3:2. Dvakrát se za domácí prosadil Budil a po jedné brance přidali Šiml, Raška a výborně hrající obránce Marek Koča. Za hosty se dvakrát trefil Křížek a jednou Karel Lorenc.

Rudá Hvězda – S. Otovice 3:13
Po senzační výhře nad Žízní spadli hráči Rudé Hvězdy zase na zem. Proti lídru tabulky neměli sebemenší šanci. Rezerva Sausforku už v půli vedla 5:2 a vykročila tak k jasnému vítězství. V rudých dresech Hvězdy se dvakrát trefil Hlavatý a jednu branku přidal Stančík. Za Otovice se prosadili Kaňok, který dal pět branek, Fassel se trefil třikrát, Horn a Šiška přidali po dvou brankách a jednou se trefil Pavel Kadlec.

Další zápasy se hrají už zítra 20. ledna. První začíná ve 13 hodin a odehrají se čtyři duely.