Až třináctý pokus byl neúspěšný, když se o to postaral na rezervním hřišti v Květnové další složený tým, a to Ostrova a Nejdku. Tým z Krušných hor šel ve šlágru kola brzo do vedení, když skóre duelu otevřel Dominik Ahselm. Za hosty poté srovnal Petr Gabriel, a tak rozuzlení přišlo až po obrátce stran, přesněji v 85. minutě, kdy se do statistik zapsal domácí forvard Jiří Schlosser, který tak svému týmu zajistil velmi cenný skalp. Navíc Ostrov s Nejdkem něco málo umazal z náskoku vedoucího týmu, který tak má k dobru už jen pětibodový náskok před pronásledovateli.

Pro čtyřbrankovou výhru si zajela Kadaň na půdu složeného týmu Nového Sedla a Chodova a Sedlec slavil v domácím prostředí pohodovou pětibrankovou výhru nad Mariánskými Lázněmi.

Důležitou výhru zaznamenal kombinovaný tým chebského FC a Lipové, který před svými fanoušky pokořil třemi kousky Toužim.
Na body se tentokrát pořádně nadřelo Královské Poříčí, které hostilo předposlední celek tabulky v podání složeného týmu Františkových Lázní a Hazlova.

Hosté z Chebska totiž během úvodních jedenácti minut dosáhli na tříbrankový náskok, který však domácí zase dokázali do konce prvního poločasu čtyřmi góly přetavit ve své vedení. Po změně stran přidalo Poříčí další dvě branky, čímž dokráčelo k důležitému vítězství.
Po patnáctém kole kraluje tabulce kanonýrů toužimský útočník Marek Osvald, který prozatím zatížil konta soupeřů 24 góly. Druhé místo patří za sedmnáct vstřelených branek Ondřeji Kubátovi z Františkových Lázní a třetí příčku si drží s patnácti góly mariánskolázeňský David Šlajs.

Krajská soutěž dorostu

Karlovarský kraj – Čtyři utkání, tak ta byla na pořadu o víkendu v rámci 17. kola krajské soutěže dorostu. Všechna utkání skončila podle předpokladů, tedy výhrou favorizovaných týmů.

Dvanácté vítězství bral lídr tabulky v podání březovské Olympie. Ta si tentokrát zajela pro tříbodovou radost do Lomnice, kde poměřila své síly s kombinovaným týmem Lomnice a Krajkové. Nakonec z toho bylo tříbrankové vítězství.

Napilno měl překvapivě třetí v pořadí Pernink, který se představil svým fanouškům v souboji se složeným týmem Citic a Bukovan. Ten nemohl dlouho najít na soupeře ze Sokolovska správný gólový recept. Horalé ho nakonec našli, a to v závěrečné desetiminutovce, kdy vstřelili během sedmi minut tři branky, čímž rozhodli o své povinné výhře.

Naopak nedařilo se kombinovanému týmu Rotavy a Kraslic, který si překvapivě připsal na konto prohru na půdě dalšího složeného týmu Kynžvartu a Bečova. Tam musel tým ze Sokolovska skousnout nejen čtyřbrankový příděl, ale také třetí prohru v soutěži.

V posledním utkání kola, které se neslo v duchu karlovarského derby, se radoval z pětibrankového vítězství kombinovaný tým Staré Role a Nové Role, který se představil na stadionu v chyšském podzámčí, kde poměřil svůj fotbalový um s tamním Sokolem.

Roláci si vytvořili během zápasu pětibrankové vedení, pod které se podepsal hattrickem Dominik Verebely. Chyše však v závěru duelu třemi brankami korigovala ukazatel skóre do konečné podoby.

V tabulce střelců se na prvním místě drží perninský Václav Mašek, který má na kontě 25 vstřelených branek. Druhé místo za třiadvacet branek si drží David Kursa z Březové a střelecký bronz patří za patnáct gólů rotavskému Zdeňku Danišovi.