Na hřišti Čelákovic si museli fotbalisté Toužimi vypít kalich hořkosti až do dna. Ostudných deset inkasovaných branek pak mluví za vše.

Čelákovice – Toužim 10:0

Hosté nezachytili úvod utkání a to se jim krutě vymstilo. Během devíti minut inkasovali tři branky, a prakticky tak bylo rozhodnuto o vítězi zápasu. Čelákovický brankostroj načal již ve 3. minutě Reichert. V 9. minutě přidal druhý zářez domácích Dalekorej a v 19. minutě upravil na tříbrankový rozdíl svou druhou trefou v duelu Reichert. Poločas pak uzavřel čtvrtým gólem Dalekorej.

Ze svého stínu nevystoupili Toužimáci ani po změně stran. Čelákovický stroj je mlel, co se dalo. Jediným světlým okamžikem tak byla šance Mikuly, která skončila na tyči čelákovické svatyně. Ale to bylo vše, na co se nováček v tomto duelu zmohl.

Branky: 51., 64. a 66. Matějka, 3. a 19. Reichert, 9. a 44. Dalekorej, 50. Skuhravý, 55. Kubeš, 89. Pecka. Poločas: 4:0. Rozhodčí: Hrubeš. ŽK: 1:2. Diváci: 140.

SK Toužim: Lutzbauer (64. Bronec) – J. Hejkal (61. Diviš), M. Hejkal, Hejna, Kanát – Šulc, Mikula, Tichý, Malec (71. Drobík) – Hotěk, Borek. Trenér: Marek Daněk.