Po vzájemném úvodním oťukávání se ujali ve 33. minutě Chodovští vedení, když se k odraženému míči dostal Kaňok a jeho střela zaplula do čelákovické branky.

Inkasovaná branka hosty značně nakopla, a chodovská obrana se tak měla poté co otáčet. Ve 40. minutě nebezpečně pálil hostující Matějka, když jeho střelecká vizitka jen o centimetry minula svůj cíl. I po změně stran tvrdili fotbalovou muziku hosté, když rána z kopaček čelákovického Jelínka nadělala domácímu brankáři Dutzovi nemálo starostí. Chodov však nezůstal nic dlužen, když tvrdá střela Maška značně provětrala rukavice hostujícího brankáře Hofta. O chvilku později zkoušel své střelecké štěstí chodovský Svůra, a čelákovický gólman se měl opět co otáčet.

Hosté se však nevzdávali a v 70. minutě se dočkali i vyrovnávací branky, když se do statistik zápasu zapsal tučným písmem Matějka. Čelákovice v závěru duelu chtěly překlopit misky vah na svou stranu, ale při střele Markuziho ukázal něco málo ze svého brankářského umění domácí Dutz. Rozhodnutí tak mohlo přijít v samotném závěru, ale centr Matějky usměrnil čelákovický Jelínek jen do břevna chodovské branky.

Chodov – Čelákovice 1:1

Branky: 33. Kaňok – 70. Matějka. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Kapoun. ŽK: 1:1. Diváci: 150.

Spartak Chodov: Dutz – Vondráček, Macák, Hányš, Mašek – Gvizd (79. Kubeš), Svůra, Čižnár (67. Zucker), Správka – Vachník (79. Šustr), Kaňok. Trenér: Jiří Vican.