Už jen výsledek 5:2 mluví za vše. „Výsledek hovoří za vše a mně nezbývá nic jiného, než se za předvedený výkon mužstva, které vedu, omluvit všem našim fanouškům,“ smutně hodnotil porážku pro server Spartaku Chodov jeho trenér Jiří Vican.

„Vstup do utkání byl jako již poněkolikáté katastrofální. Již v 11. minutě jsme prohrávali 2:0. Naprostá nekoncentrovanost a navíc hrubé chyby našich obránců posadily domácí tým do sedla. Po kontaktní brance Vašaty jsme si dokázali vytvořit převahu i šance, ale Kaňok, Čižnár ani Správka neskórovali,“ litoval Vican.

Jenže Chodovu se nedařilo v Blšanech vůbec nic.

„Druhý poločas jsme začali aktivně, s cílem přinutit soupeře k chybám. Místo toho však vyrobil další minelu Vašata a stav byl 3:1. Jiskřička naděje svitla v 70. minutě, to snížil z penalty Šustr, ale hned za tři minuty jsme inkasovali počtvrté, a bylo hotovo. Pátý gól byl jen korunovací výborného výkonu domácího mužstva, které nám předvedlo, jak se hraje o záchranu v soutěži. Pravda, domácím vyšlo, na co sáhli, nám se naopak nedařilo nic. Tým domácích hrál srdíčkem, náš profesorský fotbal neměl nárok na úspěch,“ litoval chodovský kouč a dodal: „Nyní je důležité se rychle otřepat a připravit se co nejlépe na poslední utkání podzimu proti rezervě Mostu.“

Závěrečné kolo podzimní části divize skupiny B odehrají fotbalisté nováčka Spartaku Chodov v domácím prostředí, ve kterém budou hostit v sobotu 15. listopadu od 13.30 hodin jedenáctku Mostu B.