Nakonec si fotbalisté Chodova připsali na své konto osmnáct bodů, které je posunuly na slušnou desátou pozici. „Chtěli bychom navázat na naše lepší výkony v podzimná části,“ přeje si ostřílený trenér Chodova Jiří Vican.

Jenže ho nečeká nic lehkého. Důvod? Hostování skončilo sokolovským hráčům Vašatovi, Zuckerovi a také Buldokům Čižnárovi a Staňkovi. To znamená, že Chodov tak přišel hlavně o hráče obranné řady.

„Rádi bychom udrželi hráče, kteří byli v podzimní části v našem týmu na hostování.O jejich působení v Chodově ještě jednáme,“ upozorňoval Vican.

Přípravu načali spartakovci v pondělí 5. ledna a také je čeká nabitý program. „Začneme pomaleji, plynule a poté budeme stupňovat tréninkovou zátěž. Závěrem ledna se pak zaměříme na herní projev mužstva,“ nechal nahlédnout do fotbalové kuchyně Chodova Vican.

Chodov se také zúčastní sokolovského turnaje. „Turnaj pro nás bude vhodným doplňkem. Navíc hráči si zahrají na kvalitním terénu,“ zamyslel se chodovský trenér.

První přípravné utkání odehrají hráči Chodova na sokolovské umělce v sobotu 10. ledna, kde budou hostit od 9.00 hodin v rámci derby nováčka krajského přeboru Baník Vintířov.