Po nevydařené podzimní části, kdy se tým pohyboval v sestupových vodách, přišla další rána v podobě vyhlášeného konkurzu na klub SK Doubí.

I přesto se však hráči semkli a svou sílou vytáhli svůj tým ze spodku tabulky. Před novou sezonou odešel z Doubí jediný hráč, a to Robin Osvald, který zamířil do Bečova. Naopak do týmu se zapojily tři nové tváře, Vladimír Pancner z Javoru Bražec, Daniel Fellner z karlovarské Lokomotivy a Tomáš Stolín z Čechie Dalovice.

„Určitě jsou kluci pro nás posilami. Navíc tým až na jeden odchod zůstal pohromadě,“ vysvětluje pilíř zadních řad doubského mužstva Stanislav Ježek.

Pravou nohou vstoupili fotbalisté Doubí do nového ročníku okresního přeboru.V předehrávaném třináctém kole si odvezli cenný skalp Božičan za výhru 3:0. Premiérovou brankou se v dresu Doubí blýskl Vladimír Pancner.

„Vláďa těží hlavně ze své důraznosti a svého střeleckého apetytu,“ liboval si Ježek. Ve druhém utkání pak jeho tým remizoval v domácím prostředí s Vojkovicemi. „To byla škoda, šancí jsme si vytvořili dostatek, bohužel jsme využili jen jednu,“ smutně bilancoval obránce Doubí.

Ve třetím duelu okresního přeboru nasměroval fotbalový los jedenáctku Doubí na půdu nováčka DC Bacardi Karlovy Vary.

„Každé utkání začíná za stavu 0:0 a my chceme každé utkání vyhrát, to s Bacardi nevyjímaje, i když to bude hodně těžké, o body se popereme,“ slibuje Stanislav Ježek.

Třetí kolo však bude mít na programu i další zajímavá utkání. Květnová bude hostit v domácím prostředí tým Štědré a chyšská rezerva přivítá vedoucí tým okresní tabulky Ajax Kolovou. Božičany zase změří své síly s Kyselkou a Hájek bude soupeřem Bochovu.