„Trochu jsme tým omladili, ale nevěděli jsme, jak nám vyjde vstup soutěže, trochu jsme se toho báli, ale vyšel nám, a my jsme tak nadmíru spokojeni,“ liboval si sekretář Květnové Jakub Šípek.

Do týmu se zapojil mladíček Šrámek, dále pak Vlasák a Denčev. Všichni tři pomáhají Květnové svými zkušenostmi, které nasbírali při své předešlé misi v Ostrově. „Určitě jsou pro nás velkými posilami. Jejich účast na hřišti je hodně znát,“ vysvětloval Šípek.

Květnová nasbírala v šesti odehraných kolech okresního přeboru čtrnáct bodů, a v tabulce jí tak patří aktuální druhá příčka. Naposledy si Květnová poradila s nováčkem soutěže Kyselkou v poměru 4:0.

„První poločas nám vůbec nevyšel, mohli jsme být rádi, že hráči Kyselky neměli svůj střelecký den. Ve druhém poločase jsme pak domácí jasně předčili ve střelecké produktivitě. Pokud by ale domácí proměnili v utkání některou ze svých stoprocentních šancí, tak by utkání určitě vypadalo jinak,“ zamyslel se sekretář klubu.

První duel za Květnovou odehrál v podzimní části její nejlepší kanonýr Karel Pavlovič, který se hned blýskl dvěma góly.

„Když se nedaří mladým, zaskočí je starší, máme to prostě dobře poskládané,“ liboval si Šípek.

V sobotu však čeká jeho tým velmi těžký oříšek, vedoucí tým okresního přeboru Ajax Kolová. „To bude hodně těžké utkání, ale my chceme zvítězit a udržet se tak v kontaktu s Kolovou, uděláme pro to vše,“ varuje soupeře Jakub Šípek.