Tým nabitý fotbalovými osobnostmi tak po kolapsu na hřišti Bochova, kde utrpěl největší výsledkový šrám (pozn. red. porážka 1:6) ve své tříleté historii, tak opět dává najevo fotbalové veřejnosti, že je připraven bojovat o nejvyšší příčku okresního přeboru.

„Porážka s Bochovem byla účelná. Kluci se z této lekce zvedli vemi rychle. S odstupem času si myslí, že nám ta porážka hodně pomohla. Je to vidět i na hře, kterou teď předvádíme,“ myslí si trenér karlovarského Bacardi Libor Marek.

Naposledy si nováček připsal na své konto skalp Vojkovic, které přejel bez problémů 5:1. Satisfakce za pohárové vyřazení, ve kterém Bacardi Vojkovice pokořilo v poměru 7:0, se tak nekonala.

„Soupeř nastoupil do utkání s respektem a to se promítlo i do zápasu. Vojkovice se celé utkání soustředily na obrannou činnost. My jsme se ujali ve čtvrté minutě vedení, když se trefil Daniel Brett, a od této doby jsme byli lepším týmem,“ bilancoval již osmou výhru svého týmu Marek.

V posledním podzimním utkání zamíří nováček na horkou půdu Hájku. „Máme zraněné čtyři hráče základní sestavy, i přesto jedeme do Hájku vyhrát,“ varuje soupeře kouč Bacardi.

Hvězdná fotbalová enkláva, která táhne nováčka na nejvyšší příčky okresní tabulky, není jen tak v okresních vodách k vidění. Ať už gólman Patrik Povinský, univerzál Martin Karbula či nejlepší střelec okresních soutěží Josef Mestl. Tihle všichni slibují kvalitní podívanou. Navíc pokud by Bacardi zvítězilo a Kolová by ztratila v domácím prostředí body s nejdeckou rezervou, mohli by slavit svěřenci Marka podzimní mistrovský titul.

„Víme o tom, pokud by fotbalisté Kolové doma klekli, mohli bychom se posunout do čela tabulky a přezimovali bychom tak na první příčce. To je náš cíl.Aspoň by byla pořádná závěrečná,“ s úsměvem dodal lodivod Libor Marek.