Od té doby si pomalu připisují každé kolo velmi důležité body do průběžné tabulky.

O koho jde?

O rezervu Toužimi. Ta po podzimním katastrofickém vystoupení láme jedno mužstvo za druhým a v tabulce šplhá do horních pater.

„Podzim byl z naší strany hodně tragický. Mysleli jsme si, že budeme hrát o čelo tabulky, a ejhle skončili jsme v sestupovém pásmu,“ bilancoval nepovedený podzim trenérAtýmu a sekretář klubu v jedné osobě Marek Daněk.

Ale popořádku.

Po porážce s Březovou udolala Toužim nejen Vojkovice, ale také překvapivě i rozjetou Kolovou. Hned nato porazila doma nevyzpytatelný Bochov a vítězné body si dovezla také z Doubí.

„Určitě nám funguje spolupráce s A týmem, z čehož zatím profitujeme. Trénuje se dohromady a vytvořila se tu dobrá parta, což se promítlo jak do hry, tak i do výsledků. Navíc v B týmu má vše pod křídly zkušený fotbalista Miroslav Hejna, který tomu dává nějaký řád,“ liboval si Daněk.

Další výhru si připsala rezerva za skalp Štědré, a pak to přišlo. Těžký duel v Květnové, který skončil bez branek, a poté v jedenadvacátém kole další cenný bodík za nerozhodný výsledek s lídrem okresní tabulky Sedlecem.

„Byly to těžké zápasy, ale určitě zasloužené „plichty“. V utkání se Sedlecem byli v prvním poločase lepší hosté, ale ve druhém jsme dominovali na hřišti my,“ podotkl sekretář.

V dalším kole zamíří Toužim na půdu nováčka do Božičan, který v uplynulém kole nedosáhl na body v Březové. Na podzim Toužim podlehla sobotnímu soupeři v poměru 0:3.

„V Božičanech je docela nepříjemné prostředí, navíc se nám tam herně ani výsledkově nedaří. My však chceme potvrdit dobré výkony z předešlých utkání a určitě si chceme odvézt nějaké body. Kolik? To je ještě ve hvězdách. Já doufám, že všechny,“ přeje si další tříbodovou nadílku Marek Daněk.