Na umělce u ISŠTE padlo pětadvacet branek, což dělá průměr pět branek na jedno utkání. Nejvíce, a to devět jich pak padlo v zápase Citic s Hroznětínem, kde se po nevídané přestřelce nakonec radovali z vítězství hráči Hroznětína.

První výhru si mohli vychutnat dorostenci rezervy Baníku Sokolov, když pokořili tříbrankovým rozdílem exkrajskou Novou Roli. Nové Sedlo si upevnilo svou vedoucí pozici, když si tentokrát na své konto připsalo skalp Lokte. Právě Loket ještě na turnaji nebodoval, a krčí se tak v průběžné tabulce na poslední příčce. Výhru si připsali také hráči karlovarské Lokomotivy, když si dokázali poradit s týmem Horního Slavkova.

Naopak po famózním výkonu v uplynulém kole, ve kterém Březová zničila v derby Olympií tu hroznětínskou devitíbrankovým přídělem, tento výkon nedokázala zopakovat a ze hřiště odešla poražena, když podlehla v sokolovském derby Lomnici.

Výsledkový servis 4. kola

Sokol Citice - Olympie Hroznětín 4:5 (1:3)
Překvapivá porážka papírového favorita utkání. Za Citice se dvakrát trefil šutér Peřina, jednou Moule a Mankoš, za Hroznětín zaznamenal hattrick Zahrádka, jednou se trefili Kocifan a Kodajek.

Loko K. Vary - Spartak H. Slavkov 3:2 (2:2)
Branky účastníka krajského přeboru dávali Sedláček, Corma a Jílek. Za Spartak se dvakrát trefil Drobný.

BU Nové Sedlo - FK Loket 3:0 (1:0)
Sousedské derby rozhodl dvěma zásahy ostrostřelec Schildbach a jedním Hejl.

FK Baník Sokolov B dorost - FK Nová Role 4:1 (1:1)
Za vítězné mužstvo skórovali dvakrát Norek, po jednom gólu Kostroun a Srb. Za Roli se trefil zkušený matador Chlup.

TJ OSS Lomnice - FK Olympie Březová 2:1 (0:0)
Dvěma góly po změně stran zařídil výhru Lomnice mladík Petráček. Za Březovou se již pošesté v turnaji trefil Lelek.

(das, bs)