Nováčkovská daň. Tu si vybírají plnými doušky futsalisté karlovarského FutFetu. A aby ne. V dalším dvoukole divizní futsalové soutěže skupiny C totiž uspěli na domácí palubovce jen napůl. V prvním utkání dostali pořádnou lekci ze střelecké produktivity od plzeňského Rabbitu. Ve druhém se pak rehabilitovali patnáctibrankovým přídělem, který musel skousnout další plzeňský tým Pebal.

FutFet – Rabbit 2:11

Domácí nezačali utkání nijak oslnivě a hosté je za to brankově trestali. Na takovou kanonádu, kterou hosté na karlovarské palubovce spustili, futfeťáci jen tak nezapomenou. První branku domácího výběru vstřelil z pokuvého kopu až v závěru zápasu Kalán. Ten poté přidal i druhý zářez, když nejprve neproměnil ´desítku´, vše si však vynahradil o chvilku později, kdy z úhlu procedil podruhé brankáře Rabbitu.

Branky FutFetu: Kalán 2. Poločas: 0:6. Rozhodčí: Vošmik, Chládek. Diváci: 20.

FutFet – Pebal 15:2

Oproti prvnímu utkání začali futsalisté FutFetu hrou ze zabezpečené obrany na rychlé protiútoky a tato taktika se jim excelentně vyplatila. A aby ne. Soupeř místy působil na palubovce basketbalové Lokomotivy zoufalým dojmem. Karlovaráci toho pak dokázali brankově využít. Čtyři branky vstřelil soupeři Hrib a třikrát se zapsali do statistik zápasu Kalán, Tulák a Mitterpach. O další dvě branky se pak podělili Ludvík a Soukup. Karlovarský tým si tak částečně napravil reputaci z úvodního utkání, ve kterém obdržel ostudný jedenáctibrankový příděl.

Branky FutFetu: Hrib 4, Kalán, Mitterpach, Tulák 3, Soukup, Ludvík. Poločas: 8:0. Rozhodčí: Chládek, Vejvoda. Diváci: 30.
FutFet: Jokš (Janeček) – Soukup, Šott, Hladík, Knaf – Hrib, Tulák, Mitterpach, Ludvík, Kalán.