Ani v novém roce si futsalisté zástupců karlovarského regionu v divizní futsalové soutěži pořádně neodpočinou. Na programu je již osmé dvoukolo této soutěže. Jako první naskočí do nelítostných bojů hráči karlovarského FutFetu, kteří budou hostit již dnes od 18.30 v hale basketbalové Lokomotivy na Jízdárenské plzeňský Pumidas.

Od 19.30 jim pak bude soupeřem plzeňský tým Do Dna. Na rozehřátou palubovku poté vstoupí vedoucí tým divizní soutěže Draci Karlovy Vary, kteří budou hostit v lázeňském městě od 20.30 mužstvo Pumidasu a od 21.30 tým Do Dna.

„Uvidíme, v jakém složení se na utkání sejdeme. Určitě bychom rádi brali šest bodů, jelikož tabulka divize se pomalu začíná vyrovnávat a každý bod je dobrý,“ vysvětloval trenér Draků Bohumil Perka.

V neděli 11. ledna pak naskočí do osmého kola také Herd Cheb, který bude soupeřit o divizní body v rámci chebského derby s týmem Františkových Lázní. Tento duel startuje v 11.00 v hale chebské Lokomotivy. Jako poslední ze zástupců karlovarského regionu se zapojí do osmého pokračování divizní soutěže tým FK Materia Sokolov, který zamíří do Plzně. Tam se střetne v dohrávaném utkání od 15.00 s týmem Staňkova a od 16.00 s mužstvem Indossu B.

„Do Plzně odjedeme v nejsilnějším složení. Chybět bude pouze Prchal, který si bude plnit své klubové povinnosti. V Plzni chceme bodovat naplno a odvézt si tak šest bodů, ale uvidíme, jak vše dopadne,“ narážel prezident Materie Sokolov Norbert Braun na dvě překvapující porážky svého týmu, které utrpěl v sedmém dvoukole na plzeňské palubovce.