Již třetím kolem pokračoval o víkendu zimní turnaj Správy sportovních zařízení Sokolov, který se hraje na ´umělce´ u sportovní haly ISŠTE.

Neporazitelnost po víkendu drží na turnaji už pouze fotbalisté Nového Sedla, kteří si v duelu o průběžnou první příčku poradili s mužstvem Nové Role. Naopak stále bez bodu absolvují turnaj hráči Lokte, kteří tentokrát nestačili na rozjetou karlovarskou Lokomotivu, od které inkasovali příděl v podobě šesti branek. O další vysoký výprask se postarali ve třetím kole turnaje v derby Olympií fotbalisté Březové, když Hroznětínu nasázeli úctyhodných devět branek.

Šest branek pak padlo v duelu Horního Slavkova s Citicemi a tři body si připsala na své konto Lomnice, která pokořila B dorost sokolovského Baníku, který tak stále čeká na turnaji na svou první tříbodovou radost.

Výsledkový servis, III. kolo

Baník Sokolov B dorost – TJ OSS Lomnice 1:2 (0:0)
Po bezbrankovém prvním poločase se ve druhém dějství trefil přesně mezi tři tyče za sokolovský dorost Kundrát, a za lomnické mužstvo pak skórovali Zindl a Kníř.

FK Loket – Lokomotiva Karlovy Vary 2:6 (2:3)
V prvním poločase zamířili přesně do černého loketští Štipský a Falář, a za Lokomotivu pak jednou Tulák a dvakrát Belbl. Vysokou výhru Karlovaráků pak pečetil po změně stran dvěma góly Horn a vše pak uzavřel šestým zářezem hostující Jílek.

Spartak Horní Slavkov – Sokol Citice 3:3 (2:3)
Hosté vyhráli první pětačtyřicetiminutovku brankami Mouleho, Šiby a Burdy. Za Slavkov pak snížili Drobný a Pazdera. Konečnou podobu výsledku daly po obrátce stran Citice, které si vstřelily vlastní branku.

Olympie Hroznětín – FK Olympie Březová 1:9 (1:6)
Galakoncert Březové zařídil především autor tří branek Lelek. Dvě branky pak přidal jeho spoluhráč M. Walter a o další góly v síti Hroznětína se postarali Dlesk, V. Zeman, Průcha a Macek. Čestný úspěch Hroznětína si připsal na své konto Neč.

FK Nová Role – BU Nové Sedlo 1:2 (1:0)
V tomto utkání padaly góly jen do jedné branky. Novorolští fotbalisté vyhráli první poločas brankou Kotka, Nové Sedlo ten druhý zásluhou Farkaše a šutéra Burdy.

(das)