Již v předpoledním kole si zajistila prvenství na turnaji rezerva Staré Role, která tak na tomto turnaji obhájila loňský triumf. Druhé místo vybojoval v Sedleci tým Bečova, když si v posledním kole turnaje poradil s mužstvem Slavie Junior, které tak obsadilo příčku čtvrtou.

Třetí příčku si pak vybojovali hráči Sedlece Old boys, když smázli právě vítěze Starou Roli B.

„Určitě to byl jeden z nejlepších ročníků našeho turnaje. Změnili jsme trochu pravidla hry a hned to bylo zajímavější,“ liboval si organizátor sedlecké zimní ligy Milan Demjan.

Velmi živo však bylo i v boji o další příčky. Na pátém místě zakončil své vystoupení Sadov, který se podělil o body s týmem Sedlece mladí. Právě mladíci sedleckého klubu pak zakončili turnaj na konečné šesté příčce. Sedmou příčku si odvezli hráči Potůček a osmou pozici vybojovali fotbalisté Perninku. Předposlední devátou příčku pak obsadily Děpoltovice, a vše uzavřela na desátém místě hroznětínská rezerva.

„Všechna mužstva se prezentovala dobrou hrou, a svými výkony přispěla k atraktivnosti celého turnaje. Pomalu všechna kola turnaje pak odpískal s velkým přehledem rozhodčí Pavel Šeda, kterému také za to patří velký dík. Už se těšíme na další ročník,“ dodal Demjan.

Výsledkový servis

Sedlec Old boys – Stará Role B 7:3 (3:0)
Branky: Budík 2, Tůma 2, Osten, Kováč, Budil – Götz 2, Müller.

Slavia Junior – Slavoj Bečov 4:8 (1:3)
Branky: Molajev 2, Danč, Kostrycin – Havlovic 3, Petr Brandejský, Josef Brandejský, Eberl, Petr Káva, Vaňousek.

Děpoltovice – Pernink 5:5 (2:3)
Branky: Homolka 2, Šiler, Kolitsch, Pachta – Novák, Žilák, Janda, Chvapil, vlastní.

Sadov – Sedlec mladí 3:3 (2:1)
Branky: Kypta, Florián, Trojan – Berger 2, Budil.

Pernink – Hroznětín 12:3 (6:1)
Branky: Chvapil 4, Čečák 2, Janda 2, Kunst 2, Bystřický, Hála – Michlík 2, Schneider.