Karlovarští Buldoci vybojovali hodně cenný bod na hřišti Letohradu, zatímco Union Cheb doma nezvládl dobře rozehraný duel a podlehl liberecké rezervě. Buldoci tak pokračují ve své spanilé jízdě.

Letohrad – FC Buldoci 1:1
Karlovarský tým nastoupil v Letohradě bez kapitána Karla Tichoty. Jeho místo v základní sestavě zaujal Roman Kalán. Samotný vstup do utkání zvládli lépe domácí, kteří se ujali ve 23. minutě vedení, když brankáře Buldoků Zdeňka Koláře překonal Miroslav Stejskal. Po změně stran však přidali Buldoci na důrazu a hned slavili úspěch, když se střelecky prosadil stoper Zbyněk Vondráček.

Branky: 23. Stejskal – 55. Vondráček. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Mareš - Pospíšil, Svoboda. ŽK: 0:6. Diváci: 520.
FC Buldoci: Kolář - Oslovič, Kubice, Hrubý, Janáček, Kalán, Vondráček, Šilhan, Řezáč (90. Vincenc), Kotáb, Kovařík (51. Geňo). Trenér: Stanislav Procházka.

Hráči Union Cheb doma neuspěli

Union Cheb – Liberec B 1:2
Třetí výhru v řadě si na své konto fotbalisté Unionu Cheb nepřipsali. Ačkoliv se ujali již v páté minutě vedení, když se přesně trefil do liberecké svatyně Vlastimil Chod, nakonec odešli za hřiště se sklopenou hlavou.

Důvod? Hosté posilněni o některé hráče libereckého A týmu přidali po změně stran na obrátkách a ukazatel skóre otočili ve svůj prospěch. Nejdříve se přesně trefil po rohovém kopu Liberec špílmachr Radek Bejbl. V 84. minutě pak zajistil tříbodovou radost hostům Michal Zeman.

Branky: 5. Chod – 74. Bejbl, 84. Zeman. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Černý - Koval, Stumpf. ŽK: 2:3. Diváci: 150.
Union Cheb: Kunc - Martínek, Linhart, Šebesta, Chod (76. Jungman), Chládeček, Sviták, Borovský (76. Barvínek), Mour (88. Macháček), Bauer, Vašata. Trenér: Zdeněk Procházka.