První porážka. Debakl. Šestibrankový příděl museli skousnout před svými diváky svěřenci kraslického trenéra Waltera Schwarze.

„Abychom mohli proti Trstěnicím uspět, to by muselo hrát v náš prospěch hned několik faktorů. Bohužel jsme v tomto utkání prostě vyhořeli,“ jen těžko nacházel slova trenér Kraslic Schwarz.

I když utkání nezačaly Kraslice vůbec špatně. V úvodních dvaceti minutách si vytvořily několik slibných příležitostí, ale bez brankového efektu.

„Dvacet minut jsme hráli dobře a vytvořili si i šance, ale prostě jsme je nedali. Poté jsme na hřišti začali „hořet“ a nepodržel nás ani gólman, který vytvořil v utkání několik hrubých chyb,“ lamentoval kouč.

Po obrátce stran opět Kraslice začaly hrát svou hru, kterou dokázaly proměnit v kontaktní branku. Poté opět nedokázaly využít ani ty největší brankové příležitosti a soupeř je za to pořádně ztrestal.

„Úvod druhé půle se nám opět povedl. Vstřelili jsme rychle branku, ale hned nato jsme nedokázali proměnit velké příležitosti. Pak už to byla jen křeč. Určitě nehledám žádné výmluvy, jelikož Trstěnice si vítězství zasloužily. Jen si myslím, že porážka byla pro nás příliš krutá,“ smutně poznamenal Schwarz.