Do města minerálních pramenů zamířilo šestatřicet týmů ze tří zemí, a to Česka, Švédska a Německa, které zde bojovaly v šesti věkových kategoriích o vítězné poháry.

Velkolepý turnaj se tentokrát odehrál pouze na dvou stadionech, a to v Sedleci a Drahovicích. Po odehrání sobotních utkání přišly v neděli na program vyřazovací boje, které rozhodly o vítězích jednotlivých kategorií. Slavnostní vyhlášení vítězů a nejlepších jednotlivců bylo na pořadu v nedělním odpoledni na stadionu v Drahovicích.

V kategorii dorostu se radovali z celkového vítězství hráči německého výběru ve složení Lengenfeld/Treun. Druhé místo obsadili dorostenci karlovarského SFR a na třetí příčce skončili hráči Sedlece.

V rámci individuálních ocenění bral pohár pro nejlepšího brankáře kategorie dorostu Nick Somer z Legenfeld/Treun. Cenu nejlepšího hráče této kategorie získal Max Pfäfer taktéž z Legenfeld/Treun, a nejlepším střelcem byl za osm vstřelených branek vyhlášen Jakub Pajma ze SFR.

V kategorii starších žáků se pro změnu radovali z vítězného poháru hráči složeného výběru Intersgrün/Lengenfeld. Stříbro vybojoval Sedlec a na stupních vítězů ho doplnil na třetím místě tým Ostrova. Cenu pro nejlepšího brankáře si vychytal Dominik Vaněček z FK Ostrov. Nejlepším hráčem byl zvolen Alexander Rink z Intersgrün/Lengenfeld a pohár pro nejlepšího střelce si odnesl za sedm branek Daniel Vaník z FK Ostrov.

Kategorii mladších žáků ovládl výběr ostrovského FK, na druhé příčce skončil Sedlec A a bronz bral tým německého FC Sachsen Werdau. V rámci slavnostního vyhlášení si odnesl cenu pro nejlepšího brankáře ostrovský Michal Süttö. Pohár pro nejlepšího hráče obdržel Rostislav Kylik ze Sedlece A, a nejlepším střelcem kategorie mladších žáků se stal ostrovský Jakub Zeronik.

Kategorii starší přípravky si podmanil německý Lengenfeld. Stříbro bral domácí Sedlec A a bronz vybojoval německý Furth. Ocenění pro nejlepšího střelce turnaje si odnesl Daniel Qaygum z Lengenfeldu. Tam putovala i cena pro nejlepšího brankáře, o což se zasloužil Marius Miler. Pohárek pro nejlepšího hráče pak zůstal doma zásluhou sedleckého Filipa Veverky.

V mladší přípravce nadzvedly nad své hlavy vítězný pohár fotbalové naděje Sedlece B. Na druhé příčce skončili pro změnu hráči Sedlece A, a na třetím místě pak německý Lengenfeld.

Pohárek pro nejlepšího hráče turnaje si vysloužil Linus z Lengefeldu, cenu pro brankáře si odnesl Jiří Michovský ze Sedlece A, a cenu pro nejlepšího střelce si vystřílel Dominik Kosec ze Sedlece B.
sei