Ten odstartoval nový ročník krajského přeboru ve velkém stylu, když ničil jednoho soupeře za druhým a po pěti odehraných kolech měl na svém kontě stoprocentní bilanci. 

„Letos máme skvělý tým. Scházíme se pravidelně v sedmi osmi hráčích a to se pak projevuje i v samotných zápasech,“ míní otovický futsalový šikula Jakub Došek. První prohru musel skousnout jeho tým až v šestém pokračování, kdy v derby nestačil na karlovarskou Slavii, které podlehl 4:6.

„To byl zápas blbec, Slavie do čeho kopla, z toho byl gól, zatímco nám se vůbec nedařilo,“ poznamenal k první soutěžní prohře Došek. Poté však opět najel otovický Sausfork na vítěznou vlnu, kdy dvakrát slavil dvanáctibrankový příděl. První odnesl Lítov, druhý pak karlovarský Fut Fet.

„Zápasy s Lítovem a Fut Fetem byly zcela odlišné, kdy jsme ve Frantovkách nastoupili v pěti plus gólman, zatímco druhý duel s Fut Fetem oba týmy odehrály bez gólmanů, což se také promítlo na výsledku 12:10,“ s úsměvem hodnotil dvě dvouciferné výhry Došek. Poté Otovičáci slavili pětibrankovou výhru v derby nad nováčkem Dvoranou, která byla osmou v soutěžním ročníku.

„Opět se nám dařilo a zaslouženě jsme dosáhli na tři body,“ poukazoval Došek. Závěr roku měl přinést souboj dvou nejlepších celků, a to Sausforku a loketských Termitů.

„Zápas byl přeložen, je to škoda, ale věřím, že tento souboj vyhrajeme i v novém roce,“ vzkazuje drze pod loketský hrad Došek. Otovice tak kralují krajské tabulce s osmibodovým náskokem právě před Termity.

„Určitě jsme rádi za takovýto náskok, který je pro začátek druhé poloviny soutěže velmi slibný. Musíme však zůstat na zemi, sezona bude ještě dlouhá, ale přesto věřím, že to všechno zvládneme. Navíc přeju hodně gólové štěstěny našemu dvornímu kanonýru Radkovi Kaňokovi, aby mu to pořádně pálilo i v novém roce, a mnohem více, když se mu narodil potomek, tímto našeho kapitána zdravím a přeju vše nejlepší celé rodince a hlavně ať jsou zdraví,“ dodal závěrem Došek.

Výsledky, 11. kolo:

Slavia Karlovy Vary – ASK Rád B 3:5 (2:1). Branky: Burkyt Martin 2, Hrudkaj Lukáš – Čuchraň Michal 2, Tancl Miroslav 2, Zucker Bernard.

AC Lítov – Dvorana K. Vary 3:6 (1:2). Branky: Skopal Marek 2, Švandrlík Jakub – Vít Marek 2, Harvánek Marcel 2, Peroutka Václav 2.