Prozatím vedoucí Hájek zamíří v těžkém souboji na půdu pátého v pořadí Sadova, kde se určitě fotbalový fanoušek nebude nudit.

Na klopýtnutí Hájku, pak bude čekat druhá chyšská rezerva, která se pro změnu představí v rámci derby rezerv v Sedleci, kde bude proti tamnímu béčku plnit roli favorita. Jenže na zaváhání jak Hájku, tak i Chyše B budou vyčkávat třetí Děpoltovice, které se na svém pažitu představí v zápase s hroznětínskou rezervou.

Důležitý souboj čeká Počerny, kterým bude na jejich malém plácku soupeřem nevyzpytatelná Stružná. Na Pila bude k vidění derby rezerv, když se té pilské postaví do cesty ta žlutická. Potůčky pak prověří jedenáctka Štědré. Další důležité utkání pak mají před sebou fotbalisté posledních Stanovic, kteří se doma poperou o tříbodový zisk s týmem Verušiček.

III. třída

Sedlec B – Chyše B (sobota, 15.00), Počerny – Stružná (sobota, 15.00), Potůčky – Štědrá (sobota, 15.00), Děpoltovice – Hroznětín B (sobota, 16.30), Sadov – Hájek (sobota, 17.00), Pila B – Žlutice B (sobota, 14.30), Stanovice – Verušičky (neděle, 16.30)