I když ho měli zejména v prvním poločase na lopatkách, nakonec Toužimáci bodově ostrouhali a na své konto si připsali po dvou domácích výhrách v řadě konec úspěšné série, když soupeři podlehli 2:3.

Utkání se hrálo od úvodních minut překvapivě ve vysokém tempu, a to i přes velké vedro. Hrálo se od vápna k vápnu a šance střídala šanci. Zejména pak Toužimáci opět zahazovali gólové šance, jak to šlo. Až ve třicáté minutě si mohlo čtyři sta diváků na toužimském stadionku vychutnat brankovou radost v podání domácího útočníka Jakuba Diviše, který usměrnil hlavou za záda litolského brankáře Rathouského přímý kop Šalouna.

Poté několikrát zahrozili i hosté, ale obranný val v Toužimi byl stoprocentní. Naopak navýšit rozdíl ve skóre mohli domácí, ale taktéž bez brankového efektu.

Po změně stran přidali litolští sršni na obrátkách a jejich snahu opláceli Toužimáci rychlými protiútoky. Dva z nich pak nevyužil Jakub Diviš, a poté přišel na pořad brankový trest, když se po akci po levé straně zapsal do střeleckých statistik litolský Jaromír Cáska. Inkasovaná branka domácí tým pořádně vykolejila. V 77. minutě pak přišel pro domácí za jejich pasivitu další trest a opět to bylo po pohledné akci po levé straně, kterou tentokrát gólově zúročil Milan Korejza.

Toužim poté otevřela hru s vidinou vyrovnání, ale v koncovce jí chybělo více fotbalového štěstí. To hosté čtyři minutky před koncem dokonali svůj zasloužený obrat, když se do střeleckých statistik zapsal po přímém kopu tradičně z levé strany Lukáš Jiráň.

V závěru sice ještě vykřesal domácí Diviš malou jiskřičku, když snížil na rozdíl jediné branky, ale na víc už jeho týmu nezbyl čas, a Toužim tak poprvé v podzimní části vyšla v domácím prostředí bodově naprázdno.

Toužim – Litol 2:3
Branky: 30. a 88. Diviš – 60. Cáska, 77. Korejza, 86. Jiráň. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Kříž. ŽK: 3:2. Diváci: 400.
Toužim: Martinec – Šaloun, Čermák, Větrovec, Zápotocký – Hudec, Mikula, Brandejský, Němec (81. Krejčí) – Strejček, Diviš. Trenér: Jiří Diviš.
Litol: Rathouský – Helmich, Petrouš, Čemus, Vrána – Cáska (89. Přibyl), Bohdan, Ezeala (82. Jiráň), Korejza (89. Urban) – Sosnovský, Ježek. Trenér: Pavel Jareš.