Trenér domácího B týmu Táborska Petr Holota byl po utkání maximálně spokojený. „Karlovy Vary nás v první půli přehrávaly důrazem. Vyhrávaly osobní souboje a z toho pramenily jejich šance. Ukázalo se, že na čtvrtém místě nejsou náhodou. Do druhé půle jsme vystřídali a dostali jsme se do hry. Měli jsme šance na vedení, ale nakonec se body spravedlivě dělily. Pokutové kopy už byly loterií," řekl po utkání kouč Holota, ale byl si vědom, že jeho hráči mohli duel v základní hrací době prohrát..

Marian Geňo, kapitán karlovarských Buldoků, pochválil své spoluhráče a posteskl si nad dalším ztraceným bodem po penaltách. „Odehráli jsme asi náš vůbec nejlepší zápas v celé sezoně. O to víc mě mrzí, že jsme nezískali více bodů, tahle naše skvělá parta by si to rozhodně zasloužila," ohlížel se za utkáním.

Domácí Táborsko vše doma vyhrálo, do utkání šlo navíc ještě posilněno o pět hráčů druholigového A týmu, ale i tak si nevědělo v prvním poločase rady. „Do vedení nás poslal lahůdkovou střelou Saša Ivasko. Jen škoda pro nás, že se k němu nikdo nepřidal. Dovolím si říct, že jsme minimálně tři stoprocentní šance na zvýšení náskoku měli, ale nedokázali jsme domácí dorazit. Druhý poločas domácí hodně přidali a hned zkraje vyrovnali. Nás to ale nepoložilo, i když soupeři narostla křídla. Poctivě jsme bránili. Dopředu už to nebylo úplně ono, ale těžko můžeme čekat, že bychom je celý zápas válcovali," přidal Geňo.

Rozhodly nakonec penalty. „Škoda. I v nich jsme měli brejk. Musíme na nich zapracovat, už potřetí nám utekl bod navíc. Vážím si toho, že už jsme osm kol neprohráli. Tenhle tým má bojovné srdce a doufám, že v těch posledních šesti kolech vybojujeme po podzimu vysněné třetí místo," dodává kapitán Geňo.