„Hrálo se ve dvou tříčlenných skupinách, kde byl hrací čas dvakrát patnáct minut,“ poukazoval na úvod ředitel memoriálu Jan Eret. Do skupiny A byly nalosovány TJ Děpoltovice, FC Werda a pořádající A-tým Hroznětína.

Ve skupině B se představily Výběr Tomáše Kalána, FK Merklín a B-tým Hroznětína. „Po utkáních ve skupinách se pak týmy střetly podle umístění o konečné pořadí,“ vysvětloval Eret. Ve skupině A se z prvního místa radovali hráči Hroznětína A, když dokázali projet skupinu bez ztráty bodu, čímž si tak zajistili účast v boji o vítěznou trofej. Druhé místo připadlo Werdě, která zamířila do boje o turnajový bronz, a poslední pak skončily Děpoltovice.

Ve skupině B se dařilo Merklínu, který se proklestil do finálové bitvy na úkor Výběru Tomáše Kalána, když oba týmy shodně nasbíraly čtyři body. Až penaltový rozstřel ze vzájemného duelu nasměroval Merklíňáky do boje o nejcennější trofej.

Výběr Tomáše Kalána tak musel vzít zavděk duelem o třetí místo a Hroznětín B zamířil k souboji o konečné páté místo. „Po odehrání skupin bylo na programu exhibiční utkání, ve kterém se proti sobě postavili hroznětínští hasiči a staří páni, když všichni prokázali velký fotbalový um,“ pochvaloval si Eret. Pak už přišly na pořad boje o konečné umístění. V souboji o pátou příčku uspěla hroznětínská rezerva, která porazila dvoubrankovým rozdílem Děpoltovice. Turnajový bronz si odvezla FC Werda, která taktéž pokořila Výběr Tomáše Kalána dvoubrankovým rozdílem.

Stanislav Purkart, trenér FC Viktoria Mariánské Lázně. Ilustrační foto
Viktoriáni zamíří do Klenčí, čeká je zápas s Benfikou

V utkání, ve kterém byla v sázce vítězná trofej, dlouho sahali po triumfu hráči Hroznětína A, ale nakonec se z triumfu radovali hráči Merklína, kteří se blýskli čtyřbrankovým přídělem.

„Zápasy o konečné umístění se odehrály v hracím čase dvakrát dvacet minut. Vítězem se stali hráči Merklína, kteří porazili Hroznětín A tříbrankovým rozdílem,“ poznamenal k souboji o vítěznou trofej ředitel turnaje. V rámci slavnostního vyhlášení si odnesl cenu pro nejlepšího střelce turnaje za čtyři přesné trefy hroznětínský útočník Tomáš Koch. Nejlepším brankářem byl vyhlášen merklínský Milan Dobeš a nejlepším hráčem turnaje byl zvolen Andriy Zapyshnyi z FC Werda. „Vše pak zakončila přímo v areálu našeho stadionu taneční zábava a nechyběl ani tradiční ohňostroj,“ dodal závěrem Jan Eret.

Memoriál Oldřicha Chramosty – Rabbit Cup

Skupina A: Hroznětín A – Děpoltovice 2:1, Werda 3:1, Werda – Děpoltovice 5:1.
Skupina B: Merklín- Výběr Tomáše Kalána 1:1 – PK 3:2, Hroznětín B 4:0, Výběr Tomáše Kalána – Hroznětín B 4:0.
O 5. místo: Hroznětín B – Děpoltovice 3:1.
O 3. místo: Werda – Výběr Tomáše Kalána 4:2.
O 1. místo: Merklín – Hroznětín 4:1.
Konečné pořadí: 1. FK Merklín, 2. TJ Olympie Hroznětín A, 3. FC Werda, 4. Výběr Tomáše Kalána, 5. TJ Olympie Hroznětín B, 6. TJ Děpoltovice.

Vřídelní kolonáda.
Město čeká unikátní operace. Stěhuje se technické srdce Vřídelní kolonády