Ano, přesně tento tým, který se několik kol potácel na samém dně tabulky, odkud se pak postupně prokousal až na samotný vrchol. Velkou zásluhu na tom měli zejména ostřílení harcovníci Stanislav Štípek a Tomáš Kalán.
Jejich střelecký apetit by jim totiž mohl závidět kdejaký mladíček. A není  divu. V devatenácti odehraných kolech si Štípek připsal na své konto 63 gólů, a Tomáš Kalán branek 45.


Navíc Štípek skóroval třikrát i v důležitém souboji s karlovarskou Slavií, ve kterém FuFet udolal sešívané rozdílem jedné branky. Tím tak do tabulky získal veledůležité tři body a v závěrečném vystoupení si FuFet může dovolit i komfort v podobě porážky. Naopak velká bitva se očekává o bronzový stupínek, o který se porvou ASK Rád a karlovarská Slavie. O hodně půjde i rezervě Draků a Jenišovu. V sázce je poslední příčka.


Výsledkový servis:
ASK Rád – FC Jenišov 14:2 (14:2). Branky: Král Jaromír 4, Hanker Roman 3, Oswald Roman 3, Richter Martin 2, Koutecký Milan, Novák Radek – Rákosník Tomáš 2.
Slavia K.Vary – FuFet K.Vary 5:6 (2:4). Branky: Diviš Petr, Eberl Jiří, Hron Tomáš, Kolář Jakub, Šimek Zdeněk – Štípek Stanislav 3, Soukup Karel 2, Osten Jiří.