Na programu totiž bylo šest utkání, takže průměr byl 15,5 branek na jedno utkání. Nejvíce se kanonýři činili v duelu  A týmu Žízně a MASHe, kde si diváci přišli na třiadvacet branek. Nakonec se v tomto souboji radovala z výhry Žízeň. Naopak se nedařilo při premiéře rezervě AC Žízeň, která si připsala na své konto porážku se sokolovským Atletikem. Další přestřelka byla k vidění v utkání Noviku s nováčkem soutěže Denasem, když se nakonec z těsné výhry radovali futsalisté Noviku. Tři body brala v utkání s karlovarským Fan Clubem rezerva otovického Sausforku, když čtyři branky z celkových šesti měli na svědomí syn a otec Liborové  Markovi. Premiérovou výhru si vychutnali po utkání s Bečovem hráči Stavebnin Jurča. Vítězství si mohli vychutnat i futsalisté Kovomatu H+H, kteří nedali šanci Rudé hvězdě. 
Okresní přebor – futsal FIFA
Sausfork B – Fan Club 9:7 (5:4). Dvakrát se radovali ze vstřelené branky v dresu Sausforku Libor Marek mladší, Tomáš Vinohradský a Libor Marek starší. O zbylé tři branky Otovic se podělili Michal Křeháček, Karel Trojan a Michal Čaniga. V dresu hostů se třikrát gólově prosadili David Malík a Vitaliy Mykhaylyuk a jednou skóroval Jiří Filip. ŽK: 1:0.
Atletico – AC Žízeň B 10:3 (7:2). Hattrickem vystřílel Atletiku výhru Jan Šmíd. Dva góly vítěze pak obstarali Honza Bural a Jakub Lippert. O další branky Atletika se pak podělili Jiří Strolený, Michal Horner a Tomáš Váša. Za rezervu Žízně se poté dvakrát gólově radoval Pavel Hekel a jednou Pavel Chaloupek. ŽK: 0:2.
AC Žízeň – MASH 13:10 (5:5). Pět branek si na své konto připsal forvard domácích Milan Novotný, tři pak přidal Milan Gojkovič, dvě Michal Popovič a jednu přidali Miloslav Otradovec, Štěpán Trojek    a Martin Janáček. Za hosty korigovali ukazatel skóre do konečné podoby třemi zásahy do černého Roman Nyč a Lukáš Zbořil a dvakrát se brankově radovali jejich spoluhráči  Marcel Havránek a Radek Kapr. ŽK: 1:1.
Novik – Denas 9:8 (3:3). Týmu Noviku vystříleli dvěma góly premiérovou výhru Grach Santrosyan, Oleg Bondarev a Glib Shcherbyk. O další góly vítěze se zasloužili Konstantin Semenkov a Konstantin    Makarenko. Za Denas pak třikrát zamířil přesně mezi tři tyče Pavel Maňák, dvakrát Miroslav Harang a Tomáš Bílý a jednou Ondřej Chlebuš. Navíc si hráči Denasu vstřelili jednu branku sami.
Bečov – Stavebniny Jurča 5:11 (3:3). Stavaři nedali Bečovu moc šancí, když se ze čtyř vstřelených branek    radoval Tomáš Hron, ze tří Petr Belbl a ze dvou Martin Křížek a Patrik Novák. Za Bečov pak byli dvakrát úspěšní střelci Pavel Tvrdý a Martin Havlovic. Jednou se do statistik ještě zapsal v dresu Bečova Erik Duzbaba. ŽK: 0:3.
Kovomat H+H – Rudá hvězda 7:2 (4:0). Dvě branky Kovomatu si připsal na své konto Jan Černý a jednu  jeho spoluhráči Marek Koča, Pavel Raška, Pavel Ešner, Radek Halecký a Milan Sýkora.    Za tým Rudé hvězdy pak zmírnili porážku přesnými zásahy Ladislav Hlavatý a Václav Zoubek. ŽK: 1:0.