I. A třída

Ve druhém kole krajské I.A třídy se opět dařilo nováčkovi z Lipové, když si na své konto připsal druhou výhru, když tentokrát vyhrál na půdě dolnorychnovského SK. V průběžné tabulce tak Lipovákům patří průběžná první příčka. Na druhou se vyhoupl Horní Slavkov, který si doma poradil s týmem Nové Role.

Naopak velké trápení pronásleduje po sestupu z krajského přeboru horaly z Jáchymova, kteří i napodruhé vyšli bodově naprázdno. Tentokrát na domácí půdě nestačili na nováčka soutěže bečovský Slavoj. Jáchymov tak bez zisku bodu okupuje poslední, čtrnáctou příčku v tabulce. Premiérový bod si na své konto připsal i třetí nováček soutěže Sokol Žlutice, který taktéž na své půdě uhrál bezbrankovou remízu s Lomnicí. Chyše pak pokořila na svém hřišti jedenáctku Rotavy a starorolské béčko na svém stadionku těsně podlehlo chebskému FC.

Výsledky, I. A třída, II. kolo:

Jáchymov – Bečov 0:2 (0:2)
Hostům vystříleli výhru dva kanonýři, a to Pavel Tvrdý a Martin Havlovic. Kvalitní duel sledovalo v Jáchymově 100 diváků, před kterými odřídil utkání sudí Ladislav Janoušek.

Žlutice – Lomnice 0:0 (0:0)
V tomto duelu si hráči obou týmů nazuli před utkáním špatné kopačky, jelikož se fandové branky nedočkali. Zápas s přehledem odřídil arbitr Jan Vasilko.

Stará Role B – FC Cheb 0:1 (0:0)
Hubenou výhru, ale tříbodový zisk zajistil hostům po změně stran jedinou úspěšnou trefou Josef Osvald. Před padesáti diváky rozhodoval utkání rozhodčí Vladimír Melničuk.

Chyše – Rotava 2:1 (2:0)
Domácím zajistil vítězství již v prvním poločase dvěma góly Rosťa Kadlec. Konečnou podobu výsledku poté dal po obrátce stran rotavský Milan Havel. Před luxusní návštěvou, dvěma sty padesáti diváky, odpískal mač sudí Pavel Janeček.

Další výsledky: H. Slavkov – Nová Role 4:2, D. Rychnov – Lipová 2:3, Dalovice – Habartov 1:1.

1. B třída

Všechna nedělní utkání druhého pokračování krajské I. B třídy skončila shodně 4:1, a navíc ve prospěch domácích. Hostující týmy si tak udělaly v nedělní den relaxační fotbalový výlet, který jim soupeři zkrášlili čtyřbrankovým přídělem. Nováček z Teplé neuspěl na půdě Kynšperku, kde vyhořel zejména ve druhém poločase. Na stejné vlně se vezl i Loket, který držel v Nejdku krok s domácí jedenáctkou pouze v prvním poločase, pak již domácí prokázali svou střeleckou mušku a Loket mohl být rád za pouze čtyři obdržené branky. Čtyři branky nastřílely i Kraslice, které na svém stadionku vyprášily exkrajskou Skalnou. I napočtvrté nasázel domácí tým čtyři góly, tentokrát se tento husarský kousek povedl Hroznětínu, který si doma lehce poradil s výběrem Sedlece.

Výsledky, I. B třída, II. kolo:

Kynšperk – Teplá 4:1 (1:1)
Nováček z Teplé držel s domácími fotbalový krok pouze v první půli. Dvě branky vítěze obstaral Miroslav Vágner a jednou se pak zapsali do střelecké listiny i kynšperští Martin Lhota a Milan Ciba. Za hosty si připsal na své konto čestný úspěch Milan Rác.

Nejdek – Loket 4:1 (1:1)
Druhou výhru v řadě Nejdečanům zařídilo hned kvarteto úspěšných kanonýrů, a to ve složení Stanislav Franc, Jiří Šourek, Petr Ševčík a Filip Rutrle. Za Loket pak střílel přesně pouze Zdeněk Truhlář.

Kraslice – Skalná 4:1 (2:1)
Druhou tříbodovou radost Krasličákům vystříleli jedním gólem Müller, Kričfaluši a dvěma Salva. Za hosty se pak střelecky prosadil Tržil. Před 150 diváky s přehledem odřídil mač rozhodčí Martin Hányš.

Hroznětín – Sedlec 4:1 (1:1)
Dvakrát zamířil do svatyně hostů Michal Barth, jednou pak Alexandr Neč a Tomáš Koch. Za Sedlec si připsal jedinou úspěšnou trefu na své konto Lukáš Tůma.

Další výsledky: Pernink – Dolní Žandov 1:2 (1:0), Březová – Útvina 7:0 (3:0), Božičany – Královské Poříčí B 2:2 (1:0).