Utkání, které se odehrálo na stadionu v Nejdku, jasně v souboji s Pilou ovládli žáci zdejšího FK, kteří soupeři na cestu zpět přibalili do fotbalového rance osm branek. Tím stvrdili svou nadvládu v podzimní části soutěže, ve které neztratili ani bod, a na vedoucí příčce mají šestibodový náskok před druhým Perninkem. K tomu jako bonus přidali zisk podzimního mistra.

Třetí místo si pak udržel složený tým Kolová/Loko Karlovy Vary. Těsně pod bednou se umístil další složený tým Vojkovice/Kyselka a na páté pozici zakončil první část soutěže Jáchymov. Pila brala na podzim příčku šestou a složený tým horalů Merklín/Hroznětín obsadil sedmé místo. Na osmé příčce se umístil Bochov, na devátém místě Útvina a na poslední, desáté pozici Štědrá.

V tabulce střelců se o pomyslnou korunku pro nejlepšího kanonýra soutěže dělí hned trio hráčů, perninský Petr Čečák, nejdecký Filip Halapej a Miroslav Kondelčík z Kolová/Loko Karlovy Vary. Všichni totiž zatížili konta soupeřů třinácti góly.

Okresní přebor žáků

Nejdek – Pila 8:1 (3:0)
Před třicítkou fanoušků se třikrát brankově radoval nejdecký Jakub Sliško, dvakrát Jakub Jílek a Filip Halapej. O zbylý zásah vítěze se zasloužil Jan Jílek. Za hosty poté korigoval přesnou ranou ukazatel skóre do konečné podoby Jan Řehák.