Hráčům z města porcelánu se prozatím v podzimní části nedaří tak, jak by si přáli. Nastartovat se tak mohou v domácím prostředí v duelu s Toužimí.

„Toužim je kvalitní mužstvo, ale budeme se snažit bojovat a bodovat. Určitě opět nebudeme kompletní jelikož někteří hráči ještě míří na dovolenou,“ smutně poznamenal pro Deník vedoucí novorolského týmu Daniel Hájek a hned dodal: „Hodně nás tlačí bota v obraně, a to zejména na stoperském postu. Přesto dámedo utkání všechno.“

Toužim v uplynulém kole překvapivě podlehla františkolázeňským „kohoutům“. „Frantovky své šance využily, zatímco my ne. I když jsme ve druhém poločase přidali, někdy nám chybělo trošku štěstíčka,“ vysvětloval trenér Toužimi Marek Daněk a pokračoval: „V Nové Roli se nám tradičně daří, ale každé utkání je jiné. Měli bychom být kompletní, takže trošku promícháme sestavu. Určitě budeme chtít v Roli bodovat naplno.“V dresu Toužimi by se měl novorolským fanouškům představit i asistent Buldoků Jiří Schveiner. „Určitě nastoupí. Navíc by se měl zapojit i Moravec,“ slibuje Daněk.