V té se představí letos devět týmů, pět jich bude z Karlovarského kraje – Flamengo Březová, Herd Hradiště B, Karlovarští Draci, ASK Rád, které doplní nováček Termiti Loket. Čtyři pak budou z kraje Plzeňského – FK Lochotín, SK Interobal Plzeň B, Do Dna Plzeň a FC Jerigo 1994 Plzeň.

Na programu bude celkem osm dvoukol, když soutěž odstartuje v neděli 15. listopadu 2015 a skončí v sobotu 16. ledna 2016.

V úvodním kole soutěže se bude hrát na dvou frontách, a to v Chebu a Plzni. Na Chebsko, přesněji do sportovní haly Loko Cheb, se vydají ASK Rád, Flamengo Březová, hostit je bude Herd Hradiště B.

V prvním duelu se proti sobě postaví Rád s Březovou, ve druhém pak Březová a Hradiště B a v posledním, třetím se střetne Rád a Hradiště B. Zápasově narváno pak bude v Plzni, tedy ve sportovní hale plzeňské 31. ZŠ.

Tam se totiž dostaví Karlovarští Draci, Termiti Loket, Do Dna, Jerigo, Lochotín a Interobal B. V prvním utkání prověří Jerigo Karlovarské Draky, ve druhém utkání pak Karlovarští Draci odehrají derby s Termity Loket.

Lokeťáci poté zakončí první kolo soubojem s Jerigem. Pak na futsalovou scénu přijdou plzeňské týmy. Nejdříve poměří své síly Do Dna s Interobalem B, pak Interobal nastoupí proti Lochotínu a vše zakončí souboj Do Dna s Lochotínem.

Futsal, divize C, 1. kolo: ASK Rád – Flamengo Březová (15.00), Flamengo Březová – Herd Hradiště B (16.00), ASK Rád – Herd Hradiště B (17.00, vše SH Loko Cheb), FC Jerigo – Karlovarští Draci (15.30), Karlovarští Draci – Termiti Loket (16.30), FC Jerigo – Termiti Loket (17.30), Do Dna – Interobal B (18.30), Interobal B – Lochotín (19.30), Lochotín – Do Dna (20.30, vše SH 31. ZŠ Plzeň).