„Skvělé utkání, skvělá návštěva a atmosféra,“ chválil si po utkání trenér Výběru Karlovarska Marian Štycha. A nebylo divu. Na starorolský stadion si našlo cestu 400 diváků. „Kulisa byla opravdu skvělá,“ potvrdil Štycha.

Mizerný výkon rozhodčího, strkanice, šest žlutých, tři červené karty, to vše bylo k vidění v utkání Kyselky s rezervou Svatavy.
OBRAZEM: Tragický rozhodčí, strkanice a tři červené, to byl zápas v Radošově

V prvním poločase se čtyři stovky diváků mohly těšit z pěti branek, když Výběr Karlovarska vyhrál první poločas 3:2. „Oba týmy převedly velmi dobrý výkon,“ podotkl k první pětačtyřicetiminutovce Štycha. Po změně stran se vše rozhodovalo v závěru duelu. Nejprve zneškodnil za stavu 4:3 v 88. minutě pro Karlovarsko stoprocentní šanci energetiků brankář Marián Geňo.

Další šanci na vyrovnání promarnila Energie o minutu později, kdy nedokázali její hráči usměrnit míč do prázdné branky, a tak gólově uhodilo na straně druhé, když se brankově prosadil Jan Mašata, který udělal tečku za utkáním, když upravil ukazatel skóre na konečných 5:3.

Napadený hráč Toužimi Zdeněk Dvořák skončil po utkání v nemocnici s diagnózou otřesu mozku.
Toužimský fotbalista napadený soupeřem skončil v nemocnici. Případ řeší policie

„Hráči, které jsem do výběru vybral, předvedli velmi dobrý výkon, když odehráli celé utkání naplno, a vítězství bylo příjemným bonusem,“ pochvaloval si cenný skalp hokejového extraligového účastníka. Další utkání v rámci Fotbalové tour odehrají hokejisté ve středu 15. června od 17.30 hodin v Sedleci, kde se jim postaví do cesty tamní výběr posílený o sparťany Tomáše Řepku a Lumíra Mistra.

Výběr Karlovarska – HC Energie Karlovy Vary 5:3 (3:2). Branky: Mašata Jan 2, Psohlavec Martin, vlastní 2 – Beránek Ondřej 2, Skuhravý Václav. Diváci: 400. Výběr Karlovarska: Geňo, Psohlavec, Dřížďal, Němec, Klopotovskyy, Gabriel, Mašata, Lehečka, Hořt, Oračko, Schveiner, Šípek, Vydra, Sýkora, Belický, Vopršál, Jelínek, Kotrla.