Březovská Jiskra rozhodla v domácí jarní premiéře o výhře nad Novými Hamry již během prvního poločasu, když jim nasázela čtyři z celkových pěti branek, a v tabulce jí schází pouhé tři body na první příčku. Podruhé na jaře naplno bodovaly i Vojkovice, které si dojely pro tříbodovou radost na půdu Božičan, kde slavily čtyřbrankovou výhru, když se o polovinu branek týmu z Poohří zasloužil ostřílený matador Josef Gonda.

I Vojkovičáci se díky povedenému vstupu do druhé poloviny soutěže přiblížili prvnímu místu na rozdíl tří bodů. Druhé vítězství v řadě si připsali na účet i hráči dalovické Čechie, kteří si tentokrát odskočili na skok do nedalekého Sedlece, kde slavili dvoubrankovou výhru, kterou jim vystřílelo bratrské duo Tomáš a Miloslav Stolínovi. Dalovičáci se tak drží na průběžné druhé příčce. „Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas nejen kvůli specifickému terénu, ale hlavně kvůli faktu, že Sedlečtí konečně chtěli prolomit prokletí ze zápasů s námi, jelikož nás zatím nedokázali porazit. Předpokládali jsme, že o výsledku mohou rozhodnout standardní situace a převaha ve středu hřiště. Nakonec tomu tak opravdu bylo. Ačkoli se domácí snažili, naši hráči dodrželi taktické pokyny, k tomu přidali soustředěnost a bojovnost po celých devadesát minut, což nám nakonec přineslo zasloužené vítězství,“ shrnul vítězný zápas dalovický trenér Petr Richtář.

Posledním týmem, který bodoval ve druhém pokračování okresního přeboru, byla nejdecká rezerva, ta měla hodně napilno, jelikož na svém stadionu hostila v derby Děpoltovice. Ty pak nijak gólově nešetřila, když jim bez bázně a hany nasypala devět kousků, čímž se udržela v tabulce na vedoucí pozici. Tahák kola se tentokrát odehrál na půdě pilského Baníku, tedy třetího týmu tabulky, tam totiž zamířil kolovský Ajax. Před nejvyšší návštěvou kola, která čítala 150 fanoušků, se nakonec po nerozhodném výsledku body dělily. To nejlepší nakonec. Druhou výhru v soutěži si připsala na konto Stružná, která porazila na žalmanovském pažitu chyšskou rezervu, jíž vstřelila dvě branky. Jako bonus pak Stružeňáci opustili poslední příčku, kterou přenechali nejméně do tohoto víkendu Děpoltovicím. O výhru přišel v 90. minutě Bečov, který se utkal s Verušičkami, nad kterými vedl po brance Tomáš Bílého, ale konečný stav stanovil v poslední minutě vyrovnávací brankou v dresu hostů František Kubka.

Výsledky, 15. kolo
Božičany – Vojkovice 1:4 (1:2). Branky: 36. Nedbal Roman – 29. a 61. Gonda Josef, 31. Petrus Jan, 46. Kučera Václav.

Stružná – Chyše B 2:1 (1:0). Branky: 35. Rehák Petr, 84. Hlavatý Jan – 90. Varga Milan.

Sedlec – Dalovice 0:2 (0:2). Branky: 20. Stolín Tomáš, 27. Stolín Miloslav.

Březová – N. Hamry 5:1 (4:0). Branky: 8. a 13. Mudra Zdeněk, 38. Štěpán David, 44. Verebely Daniel, 89. Jíra Ladislav – 57. Petrovič Dan (PK).

Pila – Kolová 1:1 (1:1). Branky: 40. Šimůnek Vlastimil – 9. Filip Ondřej.

Bečov – Verušičky 1:1 (1:0). Branky: 9. Bílý Tomáš – 90. Kubka František.

Nejdek B – Děpoltovice 9:0 (5:0). Branky: 17. Borůvka Jakub, 19. Chlup Tomáš, 27. Halapej Michal, 30. Rejcha Roman, 40. Rutrle Jakub, 55. Mandous Antonín, 86. a 88. Vašek Jan, 90. Vacek Lukáš.