Tam dorazili pouze v jedenácti hráčích, což se ukázalo jako podstatné. Sedlec vlétl do utkání velmi dobře, během prvních osmi minut si vybudoval dvoubrankový náskok. V závěru prvního poločasu se však zranil Lukáš Tůma a Sedlec šel do deseti hráčů.

„Máme výborné začátky utkání, což jsme potvrdili i ve Verušičkách, kdy jsme se rychle ujali dvoubrankového vedení. Škoda že se v závěru první půle zranil Tůma, a my tak museli do desíti,“ bilancoval první dějství místopředseda Sedlece Oldřich Kozel. I vstup do druhého poločasu měli hráči Sedlece velmi dobrý, když přidali třetí branku, následně se však zranil Dalin Schönwalder a Sedlec musel chtě nechtě do devíti. Domácí využili nabídnuté přesilovky prakticky až v závěrečné desetiminutovce, kdy vstřelili dvě branky.

„I druhý poločas jsme začali velmi dobře, když jsme navýšili skóre, jenže poté se zranil Schönwalder, a my tak museli dohrávat zápas od 48. minuty o devíti hráčích,“ poukazoval Kozel.

Ve vloženém kole okresního přeboru Sedlec (v černém) nestačil na Vojkovice, kterým podlehl 2:3. V následujícím kole pak urval výhru 3:2 na půdě Verušiček.Zdroj: Deník / Seifert Daniel

Verušičky se v závěru duelu mohutně snažily o vyrovnání, ale Sedlec nakonec díky vypětí všech svých sil uhájil velmi cenné vítězství. „Závěr zápasu, to bylo peklo, Verušičky bušily do naší obrany, kluci už tahali nohy, ale vyrovnání nedopustili a dotáhli zápas do vítězného konce. Po hvizdu rozhodčího popadali na trávník jako hrušky a chvilku trvalo, než se zvedli a dokázali si vychutnat výhru,“ podotkl k druhé polovině utkání Kozel.

O víkendu se opět dařilo pilskému Baníku, který slavil pětibrankovou výhru v derby nad kolovským Ajaxem, čímž přidal na své konto devátou výhru v soutěži v řadě za sebou. Dalovice si řádně smlsly na nejdeckém béčku, kterému naložily sedmibrankový příděl. Stejně si pak počínala i toužimská rezerva, která sedmi kousky zničila jedenáctku Děpoltovic. Druhou výhru si řádně mohla vychutnat Kyselka, která v důležitém souboji pokořila bečovský Slavoj. Bodové radosti se dočkal i Pernink, který uhrál nerozhodný výsledek s březovskou Jiskrou.

Výsledkový servis:
Toužim B - Děpoltovice 7:0 (4:0). Branky: 6. vlastní, 14. Kováč Marek, 27. Krejčí Karel, 38. Kováč Marek, 65. Kolena Karel, 75. Kolena Tomáš, 90. Krejčí Karel.

Kyselka - Bečov 3:1 (2:1). Branky: 7. Labík Jiří, 37. Vandák František, 88. Labík Jiří - 14. Říha Roman.

Vojkovice - Božičany 3:0 (0:0). Branky: 60. Matoušek Marek, 63. Kučera Václav, 85. Kocifaj Petr.

Pernink - Březová 2:2 (1:1). Branky: 34. Janda Jan, 50. Klimm Daniel - 43. Richter Jakub, 66. Kypta Robin.

Pila - Kolová 5:0 (4:0). Branky: 28. Vavřina Robert (PK), 31. Vavřina Robert, 35. Šimůnek Vlastimil, 36. Šimůnek Vlastimil, 74. Zrzavecký Pavel.

Verušičky - Sedlec 2:3 (0:2). Branky: 79. Kubka František, 86. Tvrdek Karel - 2. Schönwalder Dalin, 8. Krejsa Petr, 48. Schönwalder Dalin.

Dalovice - Nejdek B 7:0 (3:0). Branky: . Mychajljuk Vitalij, 12. Bubla Milan, 37. Hlůžek Jakub, 49. Hlůžek Jakub, 55. Lorenz Michal, 75. Lorenz Michal, 85. Lorenz Michal.