„Soupeř dorazil s mladým týmem pouze v jedenácti hráčích. Čtrnáct gólů je pak určitě velká ostuda," stroze komentoval dvoucifernou výhru kolovský lodivod Milan Pokrupa.

O víkendu pak čeká jeho výběr podstatně těžší soupeř, a to Nejdek B. Ten má navíc Kolovákům po podzimní prohře 0:7 co vracet. „Nejdek B se prezentuje kvalitním fotbalem, což nám vyhovuje. Sice nebudeme kompletní, ale jedeme si pro tři body," vzkazuje do Nejdku Pokrupa, který připojil své fotbalové tipy na tento víkend.

Na programu však budou i další zajímavá utkání. Roli favorita budou tvrdit Dalovice na půdě Božičan. Druhý tým tabulky z Pily se představí v Poohří, přesněji na půdě Vojkovic. Odplata čeká Bečov, který nemá srovnané účty s jedenáctkou z Děpoltovic.

Náročnou šichtu před sebou má poslední Kyselka, která přivítá střelecky naladěnou Březovou. Přiblížit si krajské brány může zase o něco více rezerva karlovarského 1.FC, která kraluje tabulce, když jí bude soupeřem na dvorském stadionu sedlecký KSNP.

Víkendový program:
Božičany – Dalovice (na podzim 0:2, sobota, 10.30). „Božičany mají v jarní části problémy s kádrem, proto Dalovice budou v pozici favorita. Doufám, že se pletu, ale Dalovičáci si připíšou výhru 3:1."

Chyše B – Stružná (na podzim 3:1, sobota, 17.00). „V tomto zápase se proti sobě postaví dva nejhorší týmy soutěže, což přinese po výsledku 2:2 dělbu bodů."

Vojkovice – Pila (na podzim 1:0, neděle, 14.00). „Pikantní souboj. Vojkovice na svém hřišti jen tak body nerozdávají, ale Pila stále myslí na vítězství v okresním přeboru, navíc má hodně zkušený tým, takže budu věřit, že uspěje i v Poohří a zvítězí 2:1."

Bečov – Děpoltovice (na podzim 0:5, neděle, 15.00). „Děpoltovice mají vcelku dobré jaro, což potvrdí i výhrou 4:2 v Bečově."

Nejdek B – Kolová (na podzim 0:7, neděle, 15.00). „Čeká nás náročný zápas, ve kterém však chceme bodovat. Věřím v naši výhru 4:1."

Kyselka – Březová (neděle, 15.00, Radošov). „Březová se v posledních kolech pořádně rozstřílela. Gólový um předvede i v souboji s Kyselkou, kde dosáhne na výhru 4:1."

1.FC Karlovy Vary B – Sedlec (na podzim 2:1, neděle, 16.30, Dvory). „Výhra domácích 3:1."