A to hned na několika frontách. Dlouhých sedm utkání čekali na bodový zisk fotbalisté otročínské Budoucnosti. Dočkali se. Na osmý pokus totiž na svém pažitu dokázali udolat výběr Krásného Údolí a první výhra byla na světě. Další világoš musela skousnout na hřišti u letiště Olšová Vrata, která vyfasovala od horalů z Abertam rovnou desítku.

Ve skupině A se odehrál šlágr na půdě stanovického SC, tam totiž dorazily k utkání o druhé místo v tabulce Potůčky. Stanovičáci se sešli pouze v jedenácti lidech, a to navíc museli opět oželet služby svého nejlepšího kanonýra Jana Bauera. Přesto to byly právě Stanovíce, které se po bojovném výkonu zaslouženě radovaly z vítězství, když horalům přidaly na cestu zpátky tři branky, o které se zasloužili především kanonýři se jménem začínajícím na písmeno J.

Navíc si tým Stanovic mohl dovolit i komfort v podobě neproměněné penalty v podání Radka Langmaiera. Nerozhodný výsledek byl k vidění v derby rezervních týmů v Bochově, kde se představil Sedlec. V dresu Sedlece o sobě dával fotbalové veřejnosti hodně vědět vytáhlý útočník Olda Kozel, který měl prsty hned ve dvou brankách z celkových tří svého týmu. Tří bodů se dočkaly na svém plácku Nové Hamry, které dvoubrankovým rozdílem porazily pilské béčko.

O obě trefy vítěze se postaral Matěj Novák. Další ránu obdržela Olšová Vrata, která musela skousnout v domácím prostředí dvoucifernou prohru od týmu Abertam. Pro horaly to byla třetí výhra v podzimní části, ke které přispěl hattrickem Tomáš Grim.

III. třída – skupina „A"
N. Hamry – Pila B 2:0 (0:0). Branky: Novák Matěj 2.

Ol.Vrata – Abertamy 0:10 (0:7). Branky: Grim Tomáš 3, Milko Martin 2, Antal Roman, Lešťan Radek, Bauer Jaroslav, Lobodáš Petr, Bukač Jan.

Stanovice – Potůčky 3:1 (1:0). Branky: Nagy Jakub, Kubíček Jan, Klinka Jan – Šípek Miroslav.

Další výsledek: Bochov B – Sedlec B 3:3 (2:2).

Ve skupině B se konečně dočkal vítězství Otročín, který v duelu bezbodových týmů na svém hřišti dokázal udolat rozdílem jedné branky kamarády v dresu Krásného Údolí. Cennou výhru bral Pernink na hřišti v kaštanové aleji, kde nadělil po týmovém výkonu bůra výběru Počeren.

V derby béček, které se odehrálo v Toužimi, kam dorazily Žlutice B, se radovali z vítězství domácí borci, kteří nasázeli hostům na cestu zpět tři kousky.
Podstatně hůře dopadla hroznětínská rezerva, která vyfasovala sedm gólů v Sadově od béčka karlovarské Lokomotivy.

Ani v osmém kole nezaváhal lídr z karlovarského 1.FC, který tentokrát obral o všechny body na hřišti ve Dvorech výběr Hájku, i když musel po změně stran otáčet ukazatel skóre ve svůj prospěch.

III. třída – skupina „B"
Počerny – Pernink 2:5 (2:2). Branky: Pancner Vladimír, Sluka Pavel – Šitina Kamil 2, Kasparides Marek, Zahrádka Martin, Janda Jan.

Toužim B – Žlutice B 3:0 (3:0). Branky: Metlický Jaroslav, Hejkal Miroslav, Ďurinský Daniel.

1.FC K.Vary B – Hájek 3:1 (0:1). Branky: Machala David, Csemer Robert, Havlíček Martin – Chomát Petr.

Otročín – Kr. Údolí 2:1 (1:0). Branky: Rešl Petr, Beníšek Filip – Korunka Milan.

Další výsledek: Loko K.Vary B – Hroznětín B 7:0 (3:0).