Svou jarní část odstartoval o ulynulém víkendu i fotbalový krajský přebor dorostu. A hned byl na programu zajímavý souboj, ve kterém se chebský FC střetl s FK Ostrov o první příčku krajské tabulky.

Nakonec jako vítěz vyšel ztohoto utkání Ostrov, který byl oproti Chebu efektivnější v koncovce. Na první jarní kolo pak nebudou určitě rádi vzpomínat dorostenci Toužimi, kteří vysafovali v derby s karlovarskou Lokomotivou devět branek.
Tři body braly na úvod Mariánské Lázně, které si odvezly cennou výhru z půdě Kynšperku. Další tři zápasy prvního jarního kola pak skončily nerozhodně.

Chebské derby, které se odehrálo v Aši měly dobře rozehrané Františkovy Lázně, ale nakonec se s tamním výběrem Jiskry po nerozhodném výsledku body dělily. Další remíza se zrodila v Chodově, odkud si odvezl jeden bod Nejdek. Ta třetí pak byla k vidění na stadionku Horního Slavkova, kde remizovala prozměnu chebská Hvězda. Po prvním jarním kole tedy vede tabulky Ostrov, který má před druhými Mariánskými Lázněmi k dobru dvoubodový náskok.

Na třetí v pořadí chebský FC to pak dělá čtyři body. Na druhém pólu tabulky je stále bezbodová Teplá, která si na své první jarní utkání musí počkat do tohoto víkendu. Předposlední pozice patří Toužimi, která má na svém účtěčtyři body a o něco lépe je na tom jedenáctý Nejdek, který vybojoval prozatím bodů osm.

Krajský přebor dorostu

Kynšperk – Mariánské Lázně 1:3 (0:0)
V Kynšperku se dočkalo 35 diváků branek až po změně stran, když hostům vystřílel tři body třemi góly Daniel Batela, za domácí pak korigoval ukazatel skóre přesnou ranou Lukáš Kaucký.

Loko K. Vary – Toužim 9:0 (4:0)
V karlovarském derby nedala Lokáda Toužimi žádnou šanci na nějaké překvapení. Svou převahu totiž vyjádřila brankově, když se třikrát střelecky zaskvěl Jan Žampach, dvakrát Dominik Pahr, Paval Veselý a jednou David Malcát a Jakub Kowolowski.

FC Cheb – Ostrov 1:3 (1:1)
V souboji o první příčku tabulky nakonec uspěl Ostrov, za který se dvakrát trefil přesně mezi tři tyče Tomáš Wolf, a jednou pak Filip Hlůšek. Za domácí FC pak skóroval Tomáš Lacina.

Chodov – Nejdek 3:3 (1:1)
O dvě branky Chodováků se zasloužil Larbi Slimi, o jednu pak Lukáš Klášterka. Za hosty si poté připsali na své konto úspěšné brankové střely Lukáš Diviš a Marek Černý. Navíc si pak Chodov vstřelil jednu branku vlastní.

Aš – Františkovy Lázně 1:1 (0:1)
I v chebském derby se body nakonec dělily, když Frantovky vyhrály první poločas brankou Františka Markvarta, Aš pak ten druhý gólem z kopaček Tomáše Tauce.

Horní Slavkov – Hvězda Cheb 3:3 (1:1)
Do třetice dělba bodů se odehrála ve Slavkově, kde se představila chebská Hvězda, když za ni slavil dvě branky Václav Valenta a jednu Štefan Altman. Za domácí se pak brankově radovali Vojtěch Švejnoha, Miroslav Navrátil a Michal Skurcoňák.