FC Cheb – Ostrov (dnes, 18.00, UMT, na podzim 3:5). Ostrov jistojistě své utkání odehraje, jelikož duel s chebským FC je naplánován na místní umělce. Ostrováci mají v Chebu co napravovat, když v předešlém kole doma urvali překvapivě pouhé dva body v souboji s Lomnicí. To samé se však dá říci i o Chebu, který vyhořel na půdě Nového Sedla, a před svými fanoušky si bude chtít napravit reputaci. Navíc má Ostrovu co vracet, když na podzim Chebané prohráli na ostrovském pažitu rozdílem dvou branek. Svěřence ostrovského trenéra Ivana Filipa tak čeká náročná šichta, když vezmeme v potaz úvodní kolo jarní části, ve kterém FC Cheb doma zničil v poměru 9:1 tým Citic.

Horní Slavkov – Nejdek (sobota, 16.30, na podzim 3:5). Nejdek se veze v jarní části prozatím na vítězné vlně. Naposledy sice prohrával v duelu s karlovarskou Lokomotivou již o dvě branky, ale nakonec po velkém obratu slavil cennou výhru o dvě branky. Naopak Horní Slavkov vyhořel na půdě Březové, kde musel skousnout třináctibrankový příděl, který bude chtít odčinit právě před svými fanoušky, takže se má Nejdek na co těšit.

Stará Role – Nové Sedlo (sobota, 16.30, UMT Drahovice, na podzim 2:1). Po senzačním skalpu Kynšperka v zahajovacím duelu jarní části Stará Role ve druhém kole na body nedosáhla, když obdržela v Citicích pětibrankový příděl. A ani o víkendu ji nečeká, nic jednoduchého, jelikož se ji postaví do cesty třetí tým tabulky Nové Sedlo. To dorazí do lázeňského města s nálepkou favorita. Starorolský výběr pod taktovkou hrajícího kouče Jana Stýbla již jednou ve fotbalovém azylu v Drahovicích na tříbodový zisk dosáhl. Podaří se Staré Roli senzační kousek zopakovat i o víkendu? Na to si budeme ještě muset počkat.

Lokomotiva K. Vary – Kr. Poříčí (neděle, 16.00, na podzim 1:2). Dvě jarní kola, dvě prohry. To je bilance karlovarské Lokomotivy. Naposledy Lokomotiva vyšla bodově naprázdno v Nejdku. Tým z Růžového Vrchu tak má co napravovat. Začít může již o víkendu, kdy přivítá Královské Poříčí, které sice čeří horní polovinu tabulky, ale přesto je hratelné. Lokomotiva navíc může spoléhat na střelecké vlohy Jakuba Diviše, a pokud se k tomu přidají i ostatní hráči, může Lokáda dosáhnout na premiérové jarní body.

Toužim – Kynšperk (neděle, 16.30, na podzim 3:0, kontumace). Mizerný vstup do jarní části zaznamenala překvapivě i Toužim, která dvakrát vyšla bodově naprázdno. V minulosti obávaný tým se bude chtít bodově nastartovat na svém hřišti, kde se mu postaví do cesty nevyzpytatelný nováček z Kynšperka. Ten si naposledy připsal tři body za těsnou výhru nad týmem Františkových Lázní, a další bude chtít přidat i v duelu s Toužimí.