Opět půjde o cenné body. Šlágr kola se odehraje na půdě třetího Ostrova, kam má namířeno mariánskolázeňská Viktorka. Soupeře od sebe dělí pouhý bod a tak se dá očekávat urputný boj a každý centimetr hřiště. Navíc Ostrováci budou chtít potvrdit vydřené vítězství z předešlého kola na půdě Horního Slavkova.

Naopak na vítěznou vlnu se budou chtít navrátit Mariánské Lázně, které naposledy doma pouze remizovaly s Chodovem. Těžký oříšek pak čeká lídra tabulky Toužim. Ta zamíří na půdu desáté Chyše.

Na tom by nebylo nic zvláštního, ale právě Chyše dokázala na podzim obrat Toužim o všechny body, a k tomu ještě na jením hřišti. navíc si Chyšáci mohli užít v posledních dvou kolech dvě výhry, takže Toužim opravdu nečeká v podzámčí nic jednoduchého.
Sokolovské derby se chystá na půdě Horního Slavkova, kde se představí Nové Sedlo. To dokázalo doma obrat o důležitý bod v uplynulém kole silné Královské Poříčí, a i v utkání se Slavkovem bude plnit roli favorita. jenže Pokud myslím Horní Slavkov na záchranu, musí v domácím prostředí stoprocentně bodovat. Fotbalově žhavo bude i pod Vladařem.

Nováček soutěže ze Žlutic přivítá na svém ´letišti´ Dolní Rychnov. Tomu na podzim Žlutičáci nasázeli devět branek. V tomto trendu by měl pomoci hráčům zpod Vladaře nejlepší střelec krajského přeboru Matěj Strejček, který si ve dvou kolech po sobě připsal na své konto hattrick.

Zajímavý souboj uvidí také Františkovy Lázně, tam se totiž představí proti tamní jedenáctce aktuálně čtvrtý tým krajské tabulky Královské Poříčí. O šest bodů pak půjde v utkání chebské Hvězdy a Staré Role. Stará Role naposledy padla doma s Chyší, a Hvězda se pro změnu hodně zapotila v Citicích, kde nakonec brala po nerozhodném výsledku alespoň jeden bod.

Druhé sokolovské derby bude hostit Vintířov, kam přijedou poslední Bukovany. Vintířov tak nastoupí do zápasu jako favorit, ale Bukovany již prokázaly v jarní části svou nevyzpytatelnost, takže Vintířováci nebudou mít na růžích ustláno. Do třetice derby, do třetice sokolovské se odehraje na stadionu chodovského Spartaku. Utká se v něm tamní Spartak s citickým Sokolem. Oba týmy v minulém kole krajského přeboru shodně plichtily a ukázaly, že se s nimi musí i nadále počítat. Navíc Chodov je v domácím prostředí silný, což ale neplatí o Citicích, které prozatím vyšly na hřišti soupeř bodově naprázdno, ale právě proto mají o ambice v souboji s Chodovem postaráno.

Krajský přebor: Horní Slavkov – Nové Sedlo (sobota, 10.30), Žlutice – Dolní Rychnov (sobota, 10.30), Františkovy Lázně – Královské Poříčí (sobota, 15.30, UMT), Vintířov – Bukovany (sobota, 16.00), Hvězda Cheb – Stará Role (sobota, 16.00), Ostrov – Mariánské Lázně (sobota, 16.00), Chodov – Citice (sobota, 16.00), Chyše – Toužim (neděle, 15.00).