Tam bude jeho střelecká mašina plnit roli favorita a při gólovém apetitu útočného dua ve složení Luksch, Novotný se mají fanoušci na co těšit. Napilno bude mít druhý tým tabulky z Březové, který čeká náročné sokolovské derby s Novým Sedlem. Navíc se hráči z okolí uhelných dolů mohou spoléhat na podporu věrných fans kladivářů.

Hodně se zapotí i třetí Královské Poříčí, jež vyzve na svém stadionu nováčka z Kynšperka, který se pomalu, ale jistě prodírá tabulkou do horních pater. Prolomit neúspěšnou sérii budou chtít před svými fanoušky hráči nejdeckého FK, nečeká je však nic lehkého, na stadionu na Limnické se totiž představí čtvrté Citice.
Fotbalově živo bude na stadionu na Růžovém Vrchu, tam bude hostit karlovarská Lokomotiva jedenáctku chebského FC.

Předposlední Františkovy Lázně čeká náročný duel v Lomnici a poslední Stará Role zamíří na půdu exdivizní Toužimi, což slibuje řádně střelecké hody.

Krajský přebor: Březová – Nové Sedlo (sobota, 10.30), Lomnice – Fr. Lázně (sobota, 15.00), Nejdek – Citice, Kr. Poříčí – Kynšperk, H. Slavkov – Ostrov (vše sobota, 16.00), Loko K. Vary – FC Cheb, Toužim – FC Cheb (oba neděle, 16.00).