Stružná – Pila 0:1 (0:0)
Duel mezi prvním a druhým týmem byl spíše taktickou bitvou a dlouho to vypadalo na dělbu bodů. Ve druhé půli se však trefil pilský Ondřej Filip a zajistil tak svému týmu důležité tři body. Pro střelce hostí to byla už třetí trefa v sezoně. Pila má nyní v čele čtyři body náskoku právě před Stružnou.
Branky: Filip Ondřej; Rozhodčí: Kaucký Jiří, Sapoušek Jáchym, Hric Jakub; ŽK: 3:1.

Březová – Kyselka 6:0 (3:0)
Domácí z Březové se po první výhře v minulém kole hodně zvedají. Vysokou výhrou 6:0 v aktuálním kole se bodově dotáhli na svého soupeře z Kyselky. Domácí o své výhře rozhodli už v prvním poločase, který vyhráli přesvědčivě 3:0.
Branky: Svoboda Pavel 2, Osza Tomáš, Lysák Tomáš, Švachula Štěpán, Musil Dominik; Rozhodčí: Talpáš Petr; DS: Pacelt; ŽK: 0:4.

Abertamy – Nové Hamry 5:2 (3:2)
I když domácí dohrávali utkání v devíti mužích, dokázali o tři branky zvítězit. O domácí výhru se zasloužil dvougólový Tomáš Maleček. Hosté si své ostré vystříleli v prvním poločase a do toho druhého už si žádný zásah neschovali.
Branky: Maleček Tomáš 2, Beran Luboš, Jonáš Miroslav, Grim Tomáš – Pazdera Jiří, Krajňák Zdeněk; Rozhodčí: Hrubý Vít; ŽK: 4:1; ČK: 2:0.

Hájek – Vojkovice 0:1 (0:0)
Vojkovice zajely k sedmému utkání sezony na hřiště Hájku. I když sudí Karban rozdal tři karty na stranu hostí, hráče to nerozptýlilo a gólem Tomáše Žlutického z druhého poločasu vyhráli o branku. To hosty posunulo na třetí příčku tabulky.
Branky: Žlutický Tomáš; Rozhodčí: Karban Milan; ŽK: 0:3.

(vko)