Ve čtyřiadvacátém kole okresní fotbalové III. třídy se opět měnil lídr tabulky. Vedoucí celek z Nových Hamrů totiž uhrál pouze nerozhodný výsledek na půdě nováčka za Dvorů, a v tabulce tak spadl na druhou příčku.
Na tu první se totiž vrátili další horalé, tentokrát ti z Abertam, když si v domácím prostředí poradili s pilskou rezervou. Neplánovaný oddych pak měli na programu fotbalisté Stanovic, když jejich soupeř, bečovská rezerva, k utkání nedorazil.
Překvapivou ztrátu pak zaznamenala na půdě dalovického béčka pro změnu chyšská rezerva. Horalé z Potůčků pak na svém stadionu zvládli divokou přestřelku se žlutickým rezervním týmem.
Na domácí půdě překvapivě klopýtla třetí Slavie Junior, která podlehla Děpoltovicím. I přes prohru Slavie jako první tým v této sezoně překročila stogólovou hranici vstřelených branek.
Dalovické béčko slavilo těsnou výhru nad rezervou Chyše a Hroznětín B doma vyválčil nerozhodný výsledek s Počerny.

Výsledky, III. třída

Dalovice B – Chyše B 3:2 (1:1). Tři branky Dalovičáků si připsal na svůj střelecký účet Tomáš Stolín, za hosty se poté brankově radovali Pavel Friedrich a Josef Varga. Rozhodčí: Pavel Šeda. ŽK: 0:1.
Potůčky – Žlutice B 5:4 (3:3). Střelecké hody podpořil hattrickem domácí kanonýr Petr Chvapil a jedním gólem jeho spoluhráči Petr Kraus a Petr Malý. Za celek hostů se dvakrát zapsal do střelecké listiny Lukáš Zbojan, jednou pak Tomáš Masák a Jan Štípek. Rozhodčí: Josef Košina.
Abertamy – Pila B 3:0 (2:0). V tomto utkání se radoval ze vstřelené branky pouze jediný úspěšný střelec, když si tři branky připsal na své konto abertamský šutér Radek Lešťan. Rozhodčí: Bohuš Eliáš.
Dvory – N. Hamry 2:2 (1:1). O dělbu bodů se zasloužili v dresu domácích kanonýři Josef Tomek a Tomáš Vinohradský, v dresu Hamrů pak Jaroslav Machek a Tomáš Rakyta. Rozhodčí: Josef Körmöczi. ŽK: 1:1. ČK: 0:1 (Petrovič).
Stanovice – Bečov B 3:0 (kontumace). Hosté se nedostavili k utkání, tři body bez potu si tak připsaly na své konto Stanovice.
Sl. Junior – Děpoltovice 2:4 (0:1). Překvapivou výhru hostům na půdě třetího celku tabulky vystříleli dvěma góly Ondřej Čech a Daniel Hertl. Za Slavii byli úspěšní pro změnu Mikola Bilyk a Lubomír Danč. Rozhodčí: Martin Suchan. ŽK: 2:0.
Hroznětín B – Počerny 3:3 (1:0). Další nerozhodný výsledek kola zařídil dvěma góly hroznětínský Tomáš Koch. Jednou se pak do statistik zapsal i jeho týmový kolega Michal Barth. Za hosty brankově oslavovali bodový zisk střelci Dalibor Petrides, Radek Žlůva a Milan Karnet. Rozhodčí: Pavel Šeda. ŽK: 1:0.