Fotbalový los ho totiž nasměroval na půdu sestupem ohroženého Dolního Žandova. Nakonec Sedlec urval po nerozhodném výsledku bod, ale následně vyhořel v penaltovém rozstřelu.

V prvním poločase byla k vidění vyrovnaná bitva, i přesto se ujali vedení domácí borci, za které se parádně trefil ve 20. minutě Marek Jakubec. Poté začali zlobit i hráči Sedlece, ale šance Fenkla, Kováče či Hofmana kýžené vyrovnání nepřinesly. Ve druhém dějství přidal Sedlec s vidinou vyrovnání na obrátkách a hráči Žandova nevěděli, kam dříve skočit.

Tlak, který si hosté vytvořili, přinesl i gólové šance. Jenže produktivita sedleckých hráčů byla mizerná. Postupně se v šancích vystřídali Kováč, Sipos, Horvát, Krejsa, Janáček, ale ani jeden nedokázal míč dostat do branky domácího výběru. Až v nastaveném čase, tedy 92. minutě se to povedlo, když rozhodčí duelu nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Agon Limani, který tak zařídil svému týmu cenný bod.

V následném penaltovém rozstřelu, který je pro sedlecké barvy dlouhodobou slabinou, se opět tradice neměnila, druhý bonusový bod urvali hráči Dolního Žandova, když ho vyhráli v poměru 5:4.

D. Žandov – Sedlec 1:1 (1:0) – PK 5:4. Branky: Marek Jakubec – Agon Limani. Rozhodčí: Hányš.
KSNP Sedlec: Flekač – Florián, Kadlec, Janáček, Budil – Hofman, Jelínek, Limani, Krejsa – Kováč, Fenkl (stř. Sipos, Horvát).