Tam je čekal nadmíru zdatný soupeř, a to lídr tabulky, březovská Olympie.  Ta si taky povinně odvezla z Ostrova tři body za vítězství 2:0, které si vystřílela během sedmi minut. „Po dobrých výsledcích v zimní přípravě jsme bohužel v prvním ostrém utkání zklamali, když jsme podali průměrný, až podprůměrný výkon, kdy nás soupeř předčil hlavně v důrazu a nasazení," hořekoval novorolský kouč Petr Vakeš.


Od úvodních minut se hrál v Ostrově zajímavý fotbal. Mírně navrch však měli Březováci, které však několikrát parádně vychytal novorolský  gólman Krupička. To až po změně stran se hráči z Březové dočkali vysněných gólů.
Nejprve v 60. minutě  upaloval sám na brankáře Nové Role Krupičku březovský kapitán Lelek, který nezaváhal, a o sedm minutek později přidal druhou trefu hostů po spolupráci s Lelkem Živný.  Do konce se již nic podstatného nestalo, a Březová tak prodloužila svou sérii bez porážky již na třináct utkání.


„Inkasovali jsme spornou první branku, která byla pro vývoj utkání velmi důležitá, ale na druhou stranu si soupeř určitě zasloužil vyhrát, protože, jak se říká, chtěl a byl lepším týmem," dodal Vakeš.


Nová Role – Březová 0:2
Branky: Lelek, Živný. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Hodač. ŽK: 1:1. Diváci: 40.
Nová Role: Krupička – Valta, Hopf, Karlík, Hnízdil – Palivec, Červík, Vodrážka, Nitsch – Chlup, Hájek (stř. Křehlík, Živanovič, Skopový). Trenér: Petr Vakeš.