V rámci šestého kola krajského přeboru se odehraje šlágr kola právě v chebském fotbalovém revíru. A určitě se mají na co těšit.

Stadion Lokomotivy totiž bude hostit v sobotním odpoledni chebské derby mezi tamní Hvězdou a několik metrů vzdáleným chebským FC. V roli favorita půjde do derby Hvězda, které patří druhá pozice, zatímco chebskému FC patří příčka jedenáctá.

Zajímavé utkání se odehraje i na stadionu u ostrovské pekárny. Tam se postaví do cesty Ostrovu v rámci karlovarského derby výběr Staré Role. Aby toho nebylo málo, další derby, tentokrát to sokolovské, se odehraje na půdě Nového Sedla, kam zamíří Citice, i toto utkání slibuje kvalitní podívanou.

Na derby se půjde i na ašské Střelnici, kde mohou zhlédnout fanoušci derby nováčků, ve kterém se střetne vedoucí tým tabulky Aš s týmem Lomnice. Napravit reputaci si budou chtít v domácím prostředí fotbalisté Horního Slavkova, kterým se postaví do cesty Žlutice.

Františkovy Lázně se budou prát o další bodový zisk na své umělce s výběrem Královského Poříčí a Mariánské Lázně doma vyzvou chodovský Spartak. Na vítěznou vlnu se budou chtít navrátit fotbalisté Chyše, kteří se představí v domácím prostředí v duelu s Vintířovem.

Krajský přebor, 6. kolo: Aš – Lomnice (sobota, 10.30, Střelnice), Mariánské Lázně – Chodov (sobota, 15.00), Františkovy Lázně – Královské Poříčí (sobota, 15.30, UMT), Nové Sedlo – Citice, Ostrov – Stará Role, Chyše – Vintířov, Hvězda Cheb – FC Cheb, Horní Slavkov – Žlutice (vše sobota, 16.30).