Vedoucí Toužim přivítá na svém pažitu druhé v pořadí Mariánské Lázně. Prozatím dělí obě mužstva od sebe osm bodů. V případě výhry Toužimi by se bodový rozdíl navýšil na jedenáct bodů. V opačném případě by se smrsknul na bodů šest. Náročný fotbalový fanoušek, který vyhledává kvalitní souboje, by tak neměl váhat a v nedělním odpoledni zamířit do Toužimi.

Hodně zajímavý souboj je nachystán i v Královském Poříčí, kterému patří v průběžné tabulce šestá pozice. Soupeřem Poříčí bude v rámci sokolovského derby třetí v pořadí chodovský Spartak. I v tomto souboji půjde o hodně, jelikož rozdíl mezi týmy je pouhé tři body.

Fotbalově veselo bude i pod Vladařem. V souboji sousedů v tabulce se tam střetnou Žlutice, které jsou na deváté pozici, s desátou Chyší. Další sokolovské derby se odehraje na půdě Nového Sedla, kde bude bojovat s tamní jedenáctkou o tříbodový zisk tým Vintířova.

A do třetice sokolovské derby čeká poslední Bukovany, které prověří Horní Slavkov. Pro Slavkov to bude hodně důležité utkání, ve kterém mohou urvat důležité tři body. Napilno v cestě za záchranou budou mít Citice, ty vyrazí směr Stará Role, kde jim bude soupeřem aktuálně sedmý tým krajské tabulky.

Předposlední Rychnov se pak bude prát o mistrovské body na svém hřišti v souboji s Ostrovem, a Františkovy Lázně čeká chebské derby, ve kterém se střetnou s chebskou Hvězdou.

Krajský přebor

Žlutice – Chyše (sobota, 10.30), Dolní Rychnov (sobota, 13.00), Stará Role – Citice (sobota, 17.00), Královské Poříčí – Chodov (sobota, 17.00), Nové Sedlo – Vintířov (sobota, 17.00), Bukovany – Horní Slavkov (sobota, 17.00), Františkovy Lázně – Hvězda Cheb (neděle, 15.30, UMT), Toužim – Mariánské Lázně (neděle, 17.00)