Víkendový program:
Jáchymov – Stará Role B (sobota, 15.00). „Starorolský tým je na tom v současné době špatně, jelikož mu chybí hráči, proto si výhru 2:0 připíše v domácím prostředí Jáchymov."

Stružná – Božičany (sobota, 15.00, Žalmanov). „Stružná je doma hodně silná, navíc se může spolehnout na svého hráče a kanonýra Petra Janáčka. Ten taky rozhodne o výhře svého týmu 2:0."

Útvina – Březová (sobota, 16.00). „Březováci se prezentují v podzimní části parádní fotbalovou formou, kterou přetaví na půdě Útviny ve vítězství 2:0."

Pila – Dalovice (sobota, 16.00). „Pila v domácím prostředí jen tak body nerozdává, ale tentokrát se o body po výsledku 1:1 s týmem Dalovic podělí."

Chyše B – Děpoltovice (sobota, 16.00). „Domácí určitě využijí hráče z A-týmu, a to v tomto souboji rozhodne. Chyšáci se budou radovat z vítězství 3:0."

Kolová – Kyselka (sobota, 16.00). „Nejen pro nás to bude hodně důležité utkání, ale my máme kvalitnější kádr a odvezeme si výhru 2:1."

Bečov – Verušičky (neděle, 15.00). „Verušičky se prezentují nevyrovnanými výsledky, favoritem proto bude Bečov, který má kvalitnější kádr, což potvrdí výhrou 4:1."