Ve skupině o první až čtvrté místo půjde o důležité body na stadionu pod loketským hradem, kde má rozbalen fotbalový tábor Slavia Junior. Té se postaví do cesty toužimská rezerva a v sázce bude pověstných šest bodů, což přinese kvalitní podívanou. Ve druhém utkání bude plnit roli favorita rezerva karlovarského 1.FC na hřišti Stanovic, kde ji prověří tamní SC.
Skupina A: Slavia Junior – Toužim B (sobota, 17.00, Loket), Stanovice – 1.FC Karlovy Vary B (neděle, 16.30).

Ve skupině o páté až osmé místo se představí v pozici favorita horalé z Potůčků, kteří si udělají výjezd na půdu žlutické rezervy, ta ještě v nadstavbové části nebodovala. Ve druhém utkání skupiny se podruhé v řadě za sebou představí na svém pažitu Nové Hamry, kterým tentokrát bude soupeřem Hájek.
Skupina B: Žlutice B – Potůčky (sobota, 17.00), Nové Hamry – Hájek (neděle, 16.00).

Ve skupině o deváté až dvanácté místo se podívá vedoucí celek tabulky v podání béčka karlovarské Lokomotivy na hřiště horalů z Abertam. Ve druhém skupinovém souboji se proti sobě postaví béčka, a to hroznětínské a sedlecké.
Skupina C: Abertamy – Lokomotiva Karlovy Vary B (sobota, 14.00), Hroznětín B – Sedlec B (sobota, 17.00).

Ve skupině o třinácté až šestnácté místo bude usilovat o první vítězství v nadstavbové části Pernink, který prozatím uzavírá s jednobodovým ziskem tabulku. O víkendu se představí svým fanouškům v souboji s bochovskou rezervou. Naopak udržet se na vítězné vlně bude chtít béčko pilského Baníku, kterému se postaví na jeho stadionu do cesty jedenáctka Počeren.
Skupina D: Pernink – Bochov B (neděle, 14.00), Pila B – Počerny (neděle, 17.00).

V poslední skupině, ve které se hraje o sedmnácté a osmnácté místo, bude na pořadu tradičně pouze jedno utkání. Hrát se tentokrát bude na hřišti Krásného Údolí, kam tradičně zamíří Otročín.
Skupina E: Krásné Údolí – Otročín (neděle, 15.00).