Svěřence sokolovského trenéra Miloslava Janovského čeká další derby, tentokrát se baníkovci postaví na své umělce v derby divizní březovské Olympii, když duel bude zahájen v 10.30 hodin.

V 11.00 hodin se zapojí do fotbalového klání také třetiligová karlovarská Slavia, ta se tentokrát představí v Plzeňském kraji, přesněji v Přešticích, kde se jí postaví do cesty pod vedením kouče Stanislava Purkarta lídr Fortuna divize A, tamní Robstav.

Vladimír Kafka, trenér FC Viktoria Mariánské Lázně.
Zachránit divizi pro Mariánské Lázně, říká k cíli nový kouč Viktorie Kafka

Opačným směrem se vydá mariánskolázeňská Viktoria, která zamíří do Ústeckého kraje, kde ji čeká duel s divizním Chomutovem. Navíc pro trenéra Viktorie Vladimíra Kafku půjde o trenérskou premiéru na lavičce lázeňského týmu. Ve 13.00 hodin se představí fotbalisté divizního Ostrova na umělce v Sokolově, kde poměří své síly s Baníkem U19. 

Hrací den zakončí chebská Hvězda, která zamíří za hranice Karlovarského kraje, přesněji do Stříbra. Tam se střetne ve 14.00 hodin s dvanáctým týmem krajského přeboru Plzeňského kraje mužů Baníkem Stříbro. 

Víkendový program
FK Baník Sokolov – FK Olympie Březová (sobota, 10.30), FC Chomutov – FC Viktoria Mariánské Lázně (sobota, 10.30), TJ Robstav Přeštice – FC Slavia Karlovy Vary (sobota, 11.00), FK Baník Sokolov U19 – FK Ostrov (sobota, 13.00), TJ Baník Stříbro - FK Hvězda Cheb  (sobota, 14.00).